Annons

Annons

Ringvagen 112 Foto Fredric Boukari1

3 snyggaste lägenheterna i Stockholm just nu

Sekelskifte, grafiska inslag och en sober inredningsdröm. Här är de 3 snyggaste lägenheterna på Hemnet just nu – och alla hittar vi i Stockholm!

Annons

I helgen visas många tjusiga boenden runt om i Sverige. Den här veckan fastande Residence för tre tjusiga lägenheter i Stockholm. Ta del av våra favoritlägenheter nedan!

1. Sober inredningsdröm

Pontonjargatan 45 Foto Ulrika Nihlen
Pontonjargatan 45 Foto Ulrika Nihlen-1
Pontonjargatan 45 Foto Ulrika Nihlen-2

Pontonjärgatan 45 på Kungsholmen i Stockholm ligger den här vackra, stilsäkra lägenheten. Tre rum på 63 kvadrat skvallrar om en välplanerad lägenhet med genomtänkta inredningsval. Kombinationen gör att lägenheten känns mycket större än den egentligen är. Det är tydligt att Residences bloggare Josefin Hååg har lagt sin stilsäkra hand på denna lya som tilltalar med sin enkelhet och sobra inredning. Tummen upp, säger vi!

Mäklare: Fantastic Frank, utgångspris: 4 795 000 kr, 3 rum, 63 kvm.
Foto: Ulrika Nihlen.
Styling: Josefin Hååg.

2. 20-talslägenhet med modern touch

Ringvagen 112 Foto Fredric Boukari1
Ringvagen 112 Foto Fredric Boukari2
Ringvagen 112 Foto Fredric Boukari3
Ringvagen 112 Foto Fredric Boukari4

På Södermalm i Stockholm, närmare bestämt på Ringvägen 112, hittade vi den här fantastiska lägenheten. Den är byggd på 1920-talet men är inredd med moderna inslag flätar samman det bästa av två världar. Här bevarade originaldetaljer som fiskbensparkett, lister, stuckatur, takrosetter och spegeldörrar och möts av ett renoverat kök med modernt uttryck. Lägg märke till de djupa nischerna och hur kökets marmorskiva fått löpa upp även på väggen! Denna pärla visas inte i helgen, men vi kunde inte hålla oss från att tipsa om denna redan nu.

Mäklare: Historiska hem, utgångspris: 5 950 000 kr, 2,5 rum, 84 kvm.
Foto: Fredric Boukari.
Styling: Säljarna.

3. Grafiska inslag på Södermalm

Bengt Ekehjelmsgatan 9 Foto Asa Copparstad
Bengt Ekehjelmsgatan 9 Foto Asa Copparstad-2
Bengt Ekehjelmsgatan 9 Foto Asa Copparstad-1

Bengt Ekehjelmsgatan 9 har den grafiska, svartvita stilen tagit plats på allvar – och vi älskar det. Det är inga mindre än H&M:s stylistchef Lisa Carlén och journalisten och bloggaren Andrev Walden som säljer sin lägenhet. På kort tid har lägenheten blivit ombloggad och uppskattad och vi förstår verkligen varför. Lägenhetens genomgående vitlaserade trägolv och vita väggar gör sig väl med den grafiska och avskalade stilen. Extra plus till hur sekelskiftet bevarats och det arkitektritade köket!

Mäklare: Fantastic Frank, utgångspris: 5 995 000 kr, 3 rum, 71 kvm.
Foto: Åsa Copparstad.
Styling: Anna Malmberg.

LÄS OCKSÅ


Annons


Annons

Laddar