Annons

Annons

5 finaste lägenheterna på Hemnet i helgen!

På jakt efter en lägenhet? Eller bara inredningsinspiration till din egen? Vi har valt ut fem vansinnigt välinredda hem ute till försäljning nu. 

gra inredning stadshemKungsladugård via Stadshem. Minilägenhet på 38 kvm med snygg ytsmart styling i gråton av  Emma Fischer ackompanjerat av schyssta originaldetaljer som brädgolv, spegeldörrar, serveringsskåp, gjutjärnsradiatorer och spröjsade fönster med handblåsta glas.

Annons

Mest ombloggade hemmet på ett bra tag!

Se fler bilder på stadshem. Pris 1 750 000. Foto Jonas Berg, styling Emma Fischer.

fikus dagbadd alexander white

Läderfabriken Garverigränd 7 via Alexander White. Unikt boende i Oscar Properties Läderfabriken som färdigställdes 2013. Galet härlig takhöjd på ca 4,4 meter, välvt tak och enorma fönster samt en stor balkong i sydväst.  Bostaden har idag 3,5 rum och kan enkelt byggas om till 4,5 rum. I byggnaden finns såklart gym, bio och hundspa!

Pris 6 500 000, visning söndag 20/9. Se mer bilder här.

pipblasargatan kokPipblåsaregatan 15A via 55 kvadrat. Lägenhet på 102 kvm i karaktärsfylld byggnad från 1929 i Örgryte, stylat av team Sarah Widman. Frida bjussar på stylingtips från lägenheten på Trendenser.se denna helg.

Pris 4 775 000, visning söndag 27/9. Se mer bilder här .

kicken alvhem vardagsrum team sara widman

Hvitfeldtsgatan via Alvhem. Stylad av team Sarah Widman med en vida omtalad tavelvägg som förespråkar tavlor hängda till synes lite hur som – detta är en nyproducerd lägenhet i Göteborg på 108 kvadrat belägen i en ståtlig och vacker hörnfastighet uppförd 1903.

Visning på förfrågan  Se mer bilder här.

industriverket oscar propertiesIndustriverket från Oscar Properties via Alexander White. Med gamla fabrikslokaler som grund, säkra arkitekter till hjälps och toppkvalitet på inredarna är det inte konstigt att man får kö-tälta tre dygn i för att kunna köpa en lägenhet av Oscar Properties.  Försäljning av Bryggeriet, cigarrfabriken och Radiofabriken – alla en del av industriverket- på Kungsholmen i Stockholm kickstartar snart.

Visning vid intresseanmälan. Se mer bilder här.

LÄS OCKSÅ


Annons


Annons

Laddar