Annons

Annons

Fotograf Jonas Berg

Veckans absolut snyggaste lägenheter på Hemnet

Nyproduktion i all ära – men det är inte mycket som går upp mot en välbevarad sekelskifteslägenhet. Utöver det: lägg till en magisk styling och fantastiska inredningsval och vi har veckans snyggaste lägenheter på Hemnet.

Annons

Den här veckan fastnade Residence för två lägenheter, ta del av dessa nedan! Och det bästa av allt: alla visas redan i helgen!

1. Stilsäkert sekelskifte

Foto Anders Bergstedt Foto Anders Bergstedt Foto Anders BergstedtFoto Anders Bergstedt

Tredje långgatan 32B i Göteborg ligger den här stilsäkra lägenheten. I den vackra sekelskifteslägenheten har många originaldetaljer bevarats och till det en magisk, avskalad styling av team Sarah Widman. Lägg märke till hur ett extra rum har skapats med hjälp av färg, till och med taket har målats i samma kulör och gör sig fint till de platsbyggda hyllorna. Så snyggt!

Mäklare: Alvhemmäkleri, utgångspris: 3 900 000 kr, 3 rum, 74 kvm.
Foto: Anders Bergstedt.
Styling: Team Sarah Widman.

2. Välplanerad drömlya

Fotograf Jonas BergFotograf Jonas BergFotograf Jonas Berg

Även denna pärla är från Göteborg, närmare bestämt på Lugnet 6 A i Kungsladugård-Majorna. En välplanerad lägenhet med fantastiskt ljus från fönster i två väderstreck. Även i denna lägenhet har vackra detaljer bevarats i form av bland annat takrosetter, spegeldörrar och det härliga skafferiet. Lägg till detta det snyggt renoverade köket med moderna, stilfulla materialval som marmor och stål. Det är den fantastiska keramikern Elin Lannsjö som säljer lägenheten och har även hjälpt till med den snygga stylingen!

Mäklare: Stadshem, utgångspris: 2 750 000 kr, 2 rum, 57 kvm.
Foto: Jonas Berg.
Styling: Elin Lannsjö.

LÄS OCKSÅ


Annons


Annons

Laddar