Annons

Annons

Designstudion omvandlade kontoret till ett fantastiskt hem



Prisbelönta Note Design studio har konverterat ett gammalt modekontor till ett unikt hem i ljusa pastellfärger.

Den svenska designgruppen Note Design studio – som blev Årets designer i Residence Stora Formpris 2015 – har en rad framgångsrika projekt bakom sig. I mars inredde de miljövänliga hem i nya projektet Botanikern, som blir Uppsalas första höghus helt byggt i trä.

Annons

Nu har de tagit sig an en 200 kvadratmeter stor sekelskiftesvåning, som tidigare varit huvudkontor för ett svenskt modeföretag.

Kontoret, som saknade badrum, kök och förråd, har omvandlats till ett vackert familjehem i dova pastellfärger i gult, grönt och rosa.

I projektet, som går under namnet Hidden tints, har man framhävt de praktfulla sekelskiftesdetaljerna: bröstpaneler, stuckaturer och vackra fönster genom att måla dem olika färgtoner som inspirerats av lägenhetens ursprungliga färger.

I vissa rum dominerar en färg, medan man i andra rum mixat flera olika toner med varandra – en devis som designstudion använt sig av  i sina tidigare projekt, bland annat när de inredde vindslägenheten Casa Ljungdahl och varvade mörkare blå toner med ljusa.

Se alla bilder från Hidden tints:

Läs också:

De lanserar lägenheter – inredda av prisbelönta Note Design studio

4 spännande bostadsprojekt som står klara 2017

Så blir det nya Sturekvarteret – se alla bilder

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook

LÄS OCKSÅ

(56)
(27)


Annons


Annons

Laddar