Annons

Annons

forandra-rum-med-tapet

TV: Uppskattade inredningsbloggare visar – så förändrar du barnrummet med tapet

I måndags lanserade Eco Wallpaper sin första film i serien Inred med känsla. Tillsammans med inredningsbloggarna Frida Ramstedt och Pella Hedenby visar de hur tapet kan förändra känslan i ett rum. Först ut: barnrummet!

Annons

Filmserien Inred med känsla är ett samarbete på uppdrag av Eco Wallpaper med inredningsbloggarna Frida Ramstedt och Pella Hedeby, reklambyrån Valentin & Byhr och Hemnet. Tillsammans vill de inspirera till att förändra känslan hemma med hjälp av tapet.

– Jag är ingen händig typ och blev uppriktigt förvånad över hur enkelt det var att tapetsera själv. Det här samarbetet har definitivt gett mig mersmak, berättar Frida Ramstedt.

forandra-rum-med-tapet

I den första filmen gör bloggarna om och inreder ett barnrum. I de två kommande filmerna inreder de ett sovrum och ett matrum.

– Jag har jobbat nästan uteslutande med målade väggar innan så det har varit oerhört kul och givande att prata om tapeternas inneboende egenskaper och sedan se med egna ögon hur mycket struktur och taktila uttryck gör för rumsupplevelsen. Att bokstavligen få hjälpa till att sprida tapetkänsla i hemmen var en riktig kick och jag kommer definitivt jobba mer med tapet i mina kommande inredningsprojekt framöver, säger Pella Hedeby.

Ta del av filmen nedan när Frida Ramstedt och Pella Hedenbys förändrar ett barnrum – med hjälp av tapet! 

Från: ELLE Decoration.

LÄS OCKSÅ


Annons


Annons

Laddar