Annons

Annons

Normann Copenhagen Daily Fiction collection6

Normann Copenhagen storsatsar på accessoarer – se nya kollektionen här

Möbler, lampor, glas och textil i all ära – men nu tar det danska designföretaget Normann Copenhagen steget fullt ut när det kommer till accessoarer och lanserar ett helt nytt koncept på temat.

Annons

Danska Hay har ju gått i bräschen för att våga blanda möbler med inte bara mindre inredningsdetaljer utan även en stor kollektion accessoarer med allt från linjaler till anteckningsböcker. Nu tar fler steget. 

Normann Copenhagen släppte precis nyheten om deras nya storsatsning: designkonceptet Daily Fiction. Kollektionen innehåller 200 små designaccessoarer för det dagliga livet – allt från anteckningsböcker, presentpapper, saxar, linjaler och papperssamlare.

De kallar själva den nya kollektionen för en ”godisbutik för vuxna” som de vill ska skapa ett rejält ha-begär och en ”jag-vill-ha-allt-känsla”. Kollektionen uppmuntrar kreativitet och detaljer och utgår därför från många olika färger, mönster och material. 

– Vi har länge velat komplettera vår design med en kollektion med accessoarer och Daily Fiction har get oss den möjligheten, säger Normann Copenhagens brand manager Britt Bonnesen.

Daily Fiction är ett samarbete med designargenturen Femmes Régionales vars designers har bakgrund från modebranschen. Ett medvetet val då Normann Copenhagen länge sneglat mot just mode och inspirerats av hur den branschen skapar kollektioner utifrån färgkombinationer, material och mönster.

– Det var naturligt för oss att leta efter en samarbetspartner inom mode. Vi är så nöjda med Femme Régionales som har koll på de allra senaste trenderna.

I nya kollektionen finns fyra olika terrazzo-mönster, som är en av årets främsta trender inom såväl mode som inredning. Kollektionen kommer släppas i utvalda butik runt om i världen under sommaren.

Se ett urval från kollektionen nedan. 

Normann Copenhagen Daily Fiction collection11
Normann Copenhagen Daily Fiction collection8
Normann Copenhagen Daily Fiction collection9
Normann Copenhagen Daily Fiction collection10
Normann Copenhagen Daily Fiction collection4
Normann Copenhagen Daily Fiction collection5
Normann Copenhagen Daily Fiction collection6
Normann Copenhagen Daily Fiction collection7

LÄS OCKSÅ


Annons


Annons

Laddar