Annons

Annons

residencemag instagram

Så här ser du dina mest gillade Instagram-bilder från 2015

Det nya året är här och det roligaste sättet att se tillbaka på sitt 2015 är att kolla igenom Instagram. Med den här smarta funktionen slipper du tidskrävande scroll och kan enkelt samla dina mest gillade bilder från det gångna året.

Annons

Ägna den första dag på det nya året åt att kolla igenom dina äventyr på Instagram från året som precis har passerat. Ett knapptryck bort finns det en smidig lösning för att se dina höjdpunkter därifrån som på ett härligt och inspirerande sätt gör jobbet åt dig.

På sajten 2015 Best Nine kan du snabbt och superlätt se dina nio mest gillade bilder från året som gått. Allt du behöver göra är att skriva in ditt användarnamn och bilderna dyker upp i ett collage. Du får dessutom siffror på hur många bilder du lagt upp 2015 samt hur många likes de fått sammanlagt. Sedan är det bara att dela, gärna tagga med #2015bestofnine.

Eftersom det är möjligt att skriva in vilket användarnamn som helst kan du kolla dina vänner, en kändis eller något annat roligt konto för att se deras sammanställningar.

Den här funktionen fungerar dock inte om kontot i fråga är privat.

LÄS OCKSÅ


Annons


Annons

Laddar