Annons

Annons

Fastighetsbyrån och Telenor samarbetade med Sveriges första livesända lägenhetsvisning

Så många ville titta på Sveriges första livesända lägenhetsvisning

Att få följa en lägenhetsvisning från soffan visade sig bli en riktig succé. Under gårdagen följde över 1 300 personer Sveriges första livesända lägenhetsvisning!

Annons

I går var det premiär den omtalade, livesända visningen av fyrarummaren Grand Residence i Åre. Via appen Periscope kunde vem som helst följa visningen trots att de själva inte var på plats. Det var mäklarbyrån Fastighetsbyrån som tillsammans med Telenor ville testa nya möjligheter att locka fler spekulanter.

– Vi vet att det är direkt avgörande att nå många spekulanter vid en bostadsförsäljning. Genom livestreaming kan många fler ta del av bostäder som inte ligger i närheten av deras eget permanentboende. När vi nu ser att både tekniken och användarbeteendet är så pass mogna tycker vi att tillfället är helt rätt för att testa den här typen av nya tjänster, säger Johan Vesterberg, presschef på Fastighetsbyrån.

Och visst nådde de spekulanter, många dessutom. Över 1 300 personer följde visningen via Periscope och kunde i realtid ställa frågor till mäklaren.

– Det känns helt fantastiskt att så många följde visningen, framför allt är det roligt att det blev så mycket interaktion. Vid bostadsförsäljningar är det direkt avgörande att nå många spekulanter. Nu kommer vi att utvärdera och avgöra i vilken omfattning vi kommer att använda oss av livestreamade visningar framöver. Responsen så här långt känns väldigt positiv, säger Johan Vesterberg, presschef på Fastighetsbyrån.

LÄS OCKSÅ


Annons


Annons

Laddar