Annons

Annons

10 känslor du känner igen dig i om du älskar PinterestVi är många som älskar Pinterest – och det finns få platser tiden fullkomligt kan försvinna på som på just Pinterest. Här är 10 känslor du definitivt kommer känna igen dig om du älskar Pinterest.

1. Din tidsuppfattning blir lite skev
Du skulle bara leta efter inspiration till att göra om en byrå. Det slutar med att du har planerat ditt framtida växthus, tagit fram tio nya idéer på hur badrummet kan göras om och börjat spåna i vilka färgnyanser som skulle kunna fungera i sovrummet.

Annons

2. Du ser potentiella fynd överallt
Du har sett tillräckligt många DIY-projekt för att veta hur du kan förvandla en gammal syltburk, lampfot eller byrå till något alldeles magiskt.

Gilla Residence på Facebook

3. När dina vänner frågar om du verkligen ska göra om sovrummet ”ännu en gång” efter att ha sett en bild på Pinterest
Må hända att Pinterest har varit orsaken till att de flesta rum hemma har gjorts om mer än en gång de senaste månaderna – men det kommer ju alltid ny inspiration som lockar!

4. Du har gett upp Google som din sökmotor
Nu för tiden hittar du all din inspiration via Pinterest, oavsett om det handlar om fantastiska hotell att besöka, tips på förvaring eller olika sätt att styla balkongen.

5. Att missa att gå av på din busshållplats är snarare regel än undantag
Damn you, Pinterest-app!

6. Pinterest har blivit som en snuttefilt
När du känner att ditt eget liv är lite jobbigt eller bara grått och trist är Pinterest den perfekta platsen att försvinna bort till under ett par timmar.

7. Känslan när du ser din favoritbräda vara fylld med perfekta inspirationsbilder
Ren perfektion! Vi behöver inte säga mer än så.

8. Du är en mästare på att skapa rätt stämning under högtider – och du är stolt över det
Det spelar ingen roll om det är påsk, midsommar eller julafton. Tack vare alla helgbrädor på Pinterest har du full koll på hur du skapar det härligaste hemmet för just den högtiden.

9. Så fort du får lite tid över är det Pinterestappen som gäller
Är kompisen sen till er träff? Tar den ugnsbakade laxen längre tid än väntat? Går tunnelbanan segt? Pinterestappen is your friend.

10. När du har flera tusen pins sparade men kan inte minnas vilken bräda du sparade den där speciella bilden…
= Definitionen av ett misslyckande.

LÄS OCKSÅ

(29)
(0)


AnnonsLaddar