Annons

Annons

3 handfasta inredningstips – Ateljé Alts grundare har ordetDesignern och entreprenören Agnes Bülow delar med sig av sina bästa inredningstips!

Nytt år, ny inspiration, ny inredning! Vill du förändra ditt hem men vet inte hur? Här får du inredningsinspiration i form av tre tips från Agnes Bülow, designer, entreprenör och grundare av Ateljé Alt. Agnes är aktuell med en ny kollektion kuddar och plädar som lanserades på webben i mellandagarna.

Annons

1. Våga färg!
Vill du ha ett puderrosa sovrum, använd inte endast accessoarer utan måla väggarna puderrosa och köp puderrosa gardiner! Älskar du puderrosa, så kör på! Det går att måla om och köpa nya gardiner om du tröttnar.

2. Köp kvalitet – för din skull
Ofta unnar man sig saker som är synliga och tydliga stil- och statusmarkörer. Istället kan man satsa på en lyxig morgonrock eller lakan. ”Det är härligare att krypa ned i sköna sängkläder än att ha en dyr vas i vardagsrummet

2

Stilmässigt lika lampor i flera rum är också ett sätt att skapa helhet i inredningen.

3. Ha en röd tråd
Till exempel att väggfärgen i ett rum går igen i accessoarerna i ett annat rum. Eller riktigt snygga lampor som är stilmässigt lika i alla rum.

Läs även: Kvalitetdesignern bakom Ateljé Alt firar tre år med ny elegant kollektion

(16)
(0)


AnnonsLaddar