Annons

Annons

4 tjusigaste lägenheterna på Hemnet just nuSekelskifte i fyra olika tappningar – det är veckans tjusigaste hem på Hemnet det!

1. Ljuvlig pastell

Luntmakargatan
Luntmakargatan-1
Luntmakargatan-3
Luntmakargatan-2
Luntmakargatan-5
Luntmakargatan-6

Att färgsätta en lägenhet på ett smakfullt sätt i ljusa pasteller är inte det lättaste, men på Luntmakargatan 81 i Stockholm har de verkligen lyckats – och det med bravur. Lägenheten är helt makalös och känns mycket större än dess uppmätta 65 kvadrat. Förutom det stämningsfulla köket och sovrummet, som är målat i den trendiga kalkfärgen, är det verkligen vardagsrummet som vi fastnat för här. Här ser vi årets färg, rosa, i perfekt kombination med det härliga ljusinsläppet, ljusa trägolven och tidstypiska detaljer från förra sekelskiftet. Vi hade flyttat in direkt!

Annons

Mäklare: Alexander White, pris: 6 350 000, 2 rum, 65 kvm.
Foto: Henrik Nero

2. Grönt sekelskifte

Nordhemsgatan foto Jonas Berg-1
Nordhemsgatan foto Jonas Berg-2
Nordhemsgatan foto Jonas Berg-3
Nordhemsgatan foto Jonas Berg-4
Nordhemsgatan foto Jonas Berg-5
Nordhemsgatan foto Jonas Berg-6
Nordhemsgatan foto Jonas Berg-7
Nordhemsgatan foto Jonas Berg-8

Den här sekelskiftesdrömmen på Nordhemsgatan 18A är en helt magisk lägenhet mitt i Linné. Lägenheten är från 1800-talet och har många vackra tidstypiska detaljer kvar så som kakelugn, höga golvlister och stuckaturer. Detaljerna gör sig extremt väl till de vackra färgvalen i lägenheten. Vi tycker extra mycket om hur den gröna färgen i köket samspelar med den brungröna kakelugnen i samma rum. Tummen upp för ljusinsläppet som ger lägenheten en extra härlig känsla.

Mäklare: Stadshem, pris: 3 750 000, 2 rum, 73 kvm.
Foto: Jonas Berg.
Styling: Elin Rydblom och Hanna Ahlin, Grey Deco.

3. Välplanerad sekelskiftesdröm

Hagagatan foto Therese Winberg
Hagagatan foto Therese Winberg-1
Hagagatan foto Therese Winberg-2
Hagagatan foto Therese Winberg-3

Hagagatan 44 i Vasastan i Stockholm hittade vi ännu en sekelskifteslägenhet, lägenheter vi verkligen inte kan få nog av just nu. Här ser vi genomgående tidstypiska detaljer: trägolv, kakelugnar, spegeldörrar och fina stuckaturer som gör sig snyggt mot den stilsäkra stylingen. Lägenheten mäter 73 kvadrat och utnyttjas som en 3:a tack vare den genomtänka välplaneringen. Tummen upp, säger vi!

Mäklare: Fantastic Frank, pris: 5 495 000, 2,5, 73 kvm.
Foto: Therese Winberg.
Styling: Emma Wallmén.

4. Välstylad compact living

Kopmansgatan 10 Foto Jonas Berg-1
Kopmansgatan 10 Foto Jonas Berg-3
Kopmansgatan 10 Foto Jonas Berg-10
Kopmansgatan 10 Foto Jonas Berg-6
Kopmansgatan 10 Foto Jonas Berg-7
Kopmansgatan 10 Foto Jonas Berg-8
Kopmansgatan 10 Foto Jonas Berg-9

Liten, men naggande god. Det beskriver den tjusiga lägenheten på Köpmansgatan 10 perfekt. På 51 kvadratmeter finns stilsäkra färg-, och inredningsval i kombination med många smarta lösningar. Lägg märke till hur takhöjden utnyttjas till förvaring i vardagsrummet genom hyllsystem samt i sovrummet genom en hängande klädställning. Vi tycker extra mycket om de blåa spegeldörrarna mellan vardagsrummet och sovrummet samt glasfönstret mellan arbetshörnan och köket.

Mäklare: Stadshem, pris: 2 925 000, 2 rum, 51 kvm.
Foto: Jonas Berg.

LÄS OCKSÅ

(216)
(0)


AnnonsLaddar