Annons

Annons

5 inspirerande lägenhets-stylingarPå jakt efter en lägenhet? Eller bara inredningsinspiration till din egen? Vi har valt ut fem vansinnigt välinredda hem ute till försäljning nu. 

gra inredning stadshemKungsladugård via Stadshem. Minilägenhet på 38 kvadrat med snygg ytsmart styling i gråton av  Emma Fischer ackompanjerat av schyssta originaldetaljer som brädgolv, spegeldörrar, serveringsskåp, gjutjärnsradiatorer och spröjsade fönster med handblåsta glas.

Foto: Jonas Berg, Styling: Emma Fischer.

fikus dagbadd alexander white

Läderfabriken Garverigränd 7 via Alexander White. Unikt boende i Oscar Properties Läderfabriken som färdigställdes 2013.

Annons
Gilla Residence på Facebook

Galet härlig takhöjd på ca 4,4 meter, välvt tak och enorma fönster samt en stor balkong i sydväst.  Bostaden har idag 3,5 rum och kan enkelt byggas om till 4,5 rum. I byggnaden finns såklart gym, bio och hundspa!

pipblasargatan kokPipblåsaregatan 15A via 55 kvadrat. Lägenhet på 102 kvadrat i karaktärsfylld byggnad från 1929 i Örgryte, stylat av team Sarah Widman.

kicken alvhem vardagsrum team sara widman

Hvitfeldtsgatan via Alvhem. Stylad av team Sarah Widman med en vida omtalad tavelvägg som förespråkar tavlor hängda till synes lite hur som – detta är en nyproducerad lägenhet i Göteborg på 108 kvadrat belägen i en ståtlig och vacker hörnfastighet uppförd 1903.

industriverket oscar propertiesIndustriverket från Oscar Properties via Alexander White. Med gamla fabrikslokaler som grund, säkra arkitekter till hjälps och toppkvalitet på inredarna är det inte konstigt att man får kö-tälta tre dygn i för att kunna köpa en lägenhet av Oscar Properties.

(138)
(0)


AnnonsLaddar