Annons

Annons

7 fördelar med att bo trångtMånga av oss drömmer om ett större boende – men har du funderat på vilka fördelar det finns med att bo trångt?

1. Det går att storstäda på mindre än en timme
Kanske det allra bästa med att ha en liten lägenhet! På en timme hinner du dammtorka alla ytor, dammsuga hela lägenheten, sätta igång en tvätt och bädda sängen (eller bäddsoffan!).

Annons

2. Elräkningen är obefintlig
Du får bara plats med två lösa lampor, en vid sängen och en i fönstret. Kostar någon hundralapp i månaden. Max!

3. Ingen dagen efter-städning
Med tanke på dina få kvadratmeter är det väldigt sällan det vankas festligheter hemma hos dig. Och med det sagt: du slipper att kasta tomflaskor, handdiska ett tjugotal glas och moppa bort den där kladdiga fläcken som blev till när någon spillde en sötsliskig drink på golvet…

Gilla Residence på Facebook

Läs också: Så inreder du smartast på liten yta

4. Du blir kreativ
Plötsligt hittar du förvaringsmöjligheter på ställen du tidigare knappt tittat på. Att använda området mellan fönsterkarmen och taket har aldrig funnits på kartan, inte heller att det finns massor av centimeter i skafferiet att fylla upp.

Via: Brit Co

Via: Brit Co

5. Du har nära till allt
Oavsett om du är sjuk, bakis eller bara riktigt trött finns allt inom räckhåll. Kylskåpet? Någon meter bort. Toaletten? Ytterligare några meter. Tv-kontrollen? Du förstår.

6. Enkelt att följa med i inredningstrender
Åtminstone i de som innebär färg! På bara någon timme kan du ha en helt ny färg i hallen, i köket eller i sovrummet.

Läs också: Inspirationshem: Yteffektivt och trendsäkert

7. Massor av härlig närhet
Det bästa är nog ändå att den lilla soffan, den lilla sängen och det lilla matbordet innebär att man får en ursäkt att sitta nära den man tycker om.

Foto: Desire to Inspire

LÄS OCKSÅ

(41)
(0)


AnnonsLaddar