Annons

Annons

7 perfekta alla hjärtans dag-presenter till den inredningsintresseradePå söndag är det alla hjärtans dag. Dagen, som går i kärlekens tecken, behöver inte betyda röda kuddar och hjärtformer. Här är 7 perfekta alla hjärtans dag-presenter för den inredningsintresserade.

Är du trött på röda hjärtan, rosor och gulliga nallar? Lugn! Alla hjärtans dag behöver inte bara handla om det. Satsa på snygga, klassiska inredningsprylar istället! Residence delar med sig av 7 fina tips!

1. Vackra muggar från Smaller Objects

SmallerObjects-Little-Big-Ear1-700x636

Annons

Luca Nichetto har för den namntunga trion Claesson Koivisto Runes varumärke Smaller Objects tagit fram dessa snygga muggar. Perfekt för den som älskar keramik! Muggar Little Big Ear, design Luca Nichetto, 420:-, Smaller Objects.

2. Nostalgisk rislampa

rislampa

Gilla Residence på Facebook

Rislamporna är tillbaka – och det med besked! Väck nostalgikern och den trendkänsliga inom dig med denna snygga lampa! Taklampa Formakami, design Jaime Hayon, 2 295:-, Artilleriet.

3. My Residence

my-residence

Foto: (t.v) Grandpa, (t.h) Therese Sennerholt

Vårt nya bookazine, My Residence, är ett måste för den inredningsintresserade. Bookazine My Residence, 149:-, säljs bland annat på Designtorget och Grandpa.

4. Tjusigt triangelbord

Triangelbord Betonggruvan

Det här snygga triangelbordet med kork passar lika bra som ett sideboard bredvid soffan, som nattduksbord eller ett tjusigt blombord. Finns i grönt och vitt. Triangelbord, 1 850:-, Betonggruvan.

5. Klassisk vas från Svenskt Tenn

ekollon vas svenskt tenn

Denna fina vas från Svenskt Tenn är en riktig klassiker och ett säkert kort, även på alla hjärtans dag. Vas ekollon, design Estrid Ericson, 160:-, Svenskt Tenn.

6. Vacker ljuskrona från Kristina Stark

kristina-stark-ljushallare-

Formgivaren Kristina Stark och hennes vertikalt hängande ljuskrona skapar en vacker inramning till levande ljus. Lika vacker som uppskattad! Ljuskrona, design Kristina Stark, 795:-. Artilleriet.

 

7. Doftljus

doftljus-mad-et-len

Ett ljus för konsthantverkskännaren med handgjord burk i järn. Doftljus Figue Noir, design Mad et Len, 850:-, Artilleriet.

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)


AnnonsLaddar