Annonssamarbete med Electrolux Home

7 snygga kök i 7 olika stilarOavsett om du vill ha charmigt lantligt, modernt stramt eller nostalgisk retro så är valmöjligheterna oändliga när det gäller köksdesign. Här är 7 personliga kök att inspireras av.

Vi svenskar ligger i topp när det gäller att lägga pengar på våra kök, och vi väljer gärna design utifrån vår personlighet och livsstil. Tur då att det finns så mycket fint att välja på!

När du ska göra om ditt kök är det viktigt att samla på dig intryck som hjälper dig att komma fram till vilken design du gillar och inte gillar – vi lovar att du kommer inspireras av de här snygga, svenska köken från Electrolux Home.

1. Det här köket i mörkt trä och vitt med mässingsinslag ger den avskalade stilen lite extra glamour.

City mörk drivved från Kust Design-serien. Eleganta bänkskåpen i trä kontrasterar mot den vita högskåpsraden där skafferi och städskåp samsas med vitvarorna. Den stora köksön med snygg marmorskiva ger plats för umgänge.

2. Detaljer i stål, sten och trä ger bistroköket en lyxig restaurangkänsla.

Sentens Bistro från Kust design-serien. Bistroköket är fortsatt trendigt med sina ljusa marmorskivor och stilrena köksluckor. Med vitt kakel och mörka fogar är du hemma.

3. Grönt är skönt och ek är lika tidlöst som klassiskt i det mysiga lantköket.

Herrgård ljusgrön. Ett varmt och funktionellt kök med dubbel kyl/frys, extra stor ugn och rejäla arbetsytor.

4. Det svarta köket är en favorit för många där färgstarka detaljer får sätta hela känslan.

City matt svart med ek. Stramt svarta laminatluckor, diskret integrerade vitvaror, bänk och stänkskiva i praktiskt rostfritt stål. Det här är köket för den teknikintresserade matkreatören.

5. Vem blir inte glad av knallgult och genomtänkta retrodetaljer?

Kust Design Retro. Det nostalgiska köket där du kan välja färg på luckorna efter smak, samt addera bänkskiva, beslag och detaljer alltefter den tidsanda du vill ha. Här i vackert gult med klassiska mönstret Virrvarr på bänkskivan.

6. Ett stilrent kök för den som värdesätter stor arbetsyta och smarta lösningar

Stad vit. Stilren och praktisk laminat på både bänkskiva och vägg. Smarta väggskenor för köksredskap eller varför inte kokboken eller iPad:en.

7. Välj en minimalistisk och diskret bas och addera ett elegant träslag som ask för en snygg helhet.

City ask från Kust design vit-serien. Den snygga skåpsbänken i varm ask kombineras med kritvita skåpväggen i serien Kust design vit 0300 och innehåller skafferi, espressobryggare och ångugn.

Electrolux Homes kunniga köksinredare kan ge dig många värdefulla tips och inspirerar gärna till personliga val. Varför inte boka in en kostnadsfri köksplanering? Då får du hjälp hela vägen – från svaren på de första trevande frågorna till det färdiga köket.

Lycka till!

 

(47)
(0)

Laddar