Annons

Annons

Bästa lägenheterna på Hemnet, vecka 39Veckans fem hemnetfavoriter. Så oavsett om du letar lya eller bara vill drömma dig bort en stund, låt dig inspireras!

brahesuites
Brahe Suites Brahegatan, Stockholm
Hög lyxfaktor. I höst drar försäljningen av Brahe Suites igång. Det är 19 lägenheter i ett hus från 1888 som förvandlats till spektakulära sviter! Här är lyxfaktorn riktigt hög. Under det första året i den nya bostaden ingår hemhjälp under det första året och en av lägenheterna blir inredd med möbler och textilier från Svenskt tenn.
Axxonen Properties via Alexander White. 1,5-3 rum.

Annons
Gilla Residence på Facebook

 

lagenhet Blondin Bella alt två
Alströmergatan 7, Stockholm
Exklusivt etage. Nu är Isabella ”Blondinbella” Löwengrips lägenhet till salu, med takhöjd i vardagsrummet på åtta (!) meter där man kan titta ned från ett rymligt sovloft. Två klädkammare ingår.
Mäklare: Eklund Stockholm New York, Pris: 7 500 000, 4 rum, 104 kvm.

 

hammarby alle
Hammarby Allé 53B, Stockholm
Terrass x 2. Denna takvåning är en del av projektet HG7 från Oscar Properties och ståtar med två terrasser. Färgpaletten går i sofistikerat grått och vitt med grå fönsterkarmar och vitoljade ekgolv. Stylingen av Josefine Hååg.
Oscar Properties, mäklare: Fantastic Frank, pris: 8 350 000, 3 rum, 111 kvm.

 

kaplansbacken 5
På Kaplansbacken 5
Stilrent stylad. På Kaplansbacken 5 i Stockholm finns denna 2:a, stilrent stylad av Linda Palmcrantz. Den vita väggfärgen ackompanjeras snyggt av ett svart-och vitrutigt golv i badrummet och av en köksö i Carrara-marmor.
Mäklare: Fantastic Frank, utpris: 3 495 000, 2 rum, 54 kvm.

 

hjarnegatan 7
Hjärnegatan 7, Stockholm
Rum med karaktär. Josefine Hååg har stylat denna rustika trerummare på Kungsholmen. En spännande planlösning med sovloft och rumsavskiljare i glas och järnsmide ger karaktär, liksom den framtagna tegelväggen i köket och väggarnas härliga färgkombination.
Fantastic Frank, Pris: 4 695 000, 3 rum, 64 kvm.

LÄS OCKSÅ

(162)
(0)


AnnonsLaddar