Oaxen restaurang

Här är restaurangerna som kan bli Sveriges bästa

Den tolfte upplagan av White Guide lanseras inom kort. Redan den 7 mars kommer landets bästa krogar och restaurangupplevelser presenteras i 12 olika kategorier. Här är hela listan!

Annons

Årets Bästa Restaurang:
Daniel Berlin Krog, Skåne Tranås

Esperanto, Stockholm

Restaurant Frantzén, Stockholm

Fäviken Magasinet, Järpen/Åre

Gastrologik, Stockholm

Koka, Göteborg

Oaxen, Stockholm

Operakällaren, Stockholm

PM & Vänner, Växjö

Årets Banbrytare:
Aloë, Stockholm

Imouto, Stockholm

Omakase Köttslöjd, Stockholm

Punk Royale, Stockholm

Årets Stjärnskott:
Agrikultur, Stockholm

Aloë, Stockholm

Bobergs Matsal, Stockholm

Imouto, Stockholm

Årets Serviceupplevelse:
Bhoga, Göteborg

Sturehof, Stockholm

Spisa, Göteborg

Spritmuseum, Stockholm

Årets Vinupplevelse:
Babette, Stockholm

Operakällaren, Stockholm

PM & Vänner, Växjö

Spritmuseum, Stockholm

Läs även: Babette hyllar spontangästen

Årets Ölupplevelse:
De Klomp, Linköping

Rex Brasserie, Umeå

Spritmuseum, Stockholm

Söder om Småland, Malmö

Årets Merroir Award:
Imouto, Stockholm

Koka, Göteborg

Musselbaren, Ljungskile

Sturehof, Stockholm

Årets Terroir Award:
Daniel Berlin Krog, Skåne Tranås

Annons

Fäviken Magasinet, Åre/Järpen

Gastrologik, Stockholm

Hvita Hjorten, Lidköping

Årets Hållbara Gastronomi:
Dala-Floda Värdshus, Dala-Floda

Eco by Strandnära, Mörbylånga

Restaurang Hvita Hjorten, Lidköping

Lilla Bjers Gårdskrog, Visby

Årets Värt en Resa:
Eriksberg/Visenten, Trensum

Gula Hönan, Hemse

Slottsrestaurangen, Kalmar

Taxinge Krog, Nykvarn

Årets Hjärtekrog:
Fridas, Helsingborg

Matildas, Gävle

Spis Mat & Dryck, Kiruna

Surfers, Visby

Årets Smakutvecklare i livsmedelsbranschen:
Beijing 8, Stockholm

Brännland Cider, Umeå

Scandinavian Organics, Stockholm

Wermdö Glass, Stockholm

Via Café.

Publicerat 19 februari 2016
Annons