Annons

Annons

Danska designmässan FindersKeepers kommer till StockholmNästa helg, den 1-2 april, är det dags! Då kommer den Köpenhamn-baserade designmässan FindersKeepers till Färgfabriken i Stockholm.

FindersKeepers hyllar skandinaviska och nya designers. Bland de speciellt utvalda utställarna, som i år inkluderar bland andra Marie Chantear (keramik), Vandorff Studio (keramik/mode) och Johanne Welinder (mode), hittar man klädskapare, möblersnickare, konstnärer, fotografer och smyckesdesigners.

Annons

FindersKeepers.

FindersKeepers grundades år 2011 i Köpenhamn av danska entreprenören och designstudenten, Herle Jargaard Hansen.

Johanna Welinder.

Under sin tid på Danmarks Designskola, hade Herle hade en dröm om att samla aspirerande designers och ge dem en plattform att kunna sälja och berätta historien bakom deras produkter. FindersKeepers föddes och har sedan utvecklas från en god idé och dröm, till att bli marknadsledande designmarknad inom industrin och firar nu sex år.

Marie Chanteur.

– FindersKeepers har ambitionen att hjälpa framtidens designstjärnor och vara en plattform för att visa deras verk och testa hur produkterna fungerar i den riktiga världen, säger Herle Jarlgaard Hansen.

Vandorff Studio.

Foto: FindersKeepers

Läs också: 

Konstexpertens 5 måsten under Stockholm Art Week

Så inreder du hemmet med konst – 8 inspirerande tips

Arrivals är nätbutiken som ska göra konst mer lättillgänglig

(195)
(0)


AnnonsLaddar