Annons

Annons

Dolce & Gabbana lanserar ny kollektion med köksmaskinerGe köket en riktig färginjektion! Italienska D&G och Smeg har tillsammans tagit fram en lekfull kollektion som hämtat inspiration på Sicilien.

Med de här köksmaskinerna får köket en riktig färginjektion. Designduon har i samarbete med italienska Smeg tagit fram lekfulla köksmaskiner som har inspirerats av Sicilien. Kollektionen som presenterades under Möbelveckan i Milano är starkt inspirerat av Sicilien, ön där designduon D&G känner en särskild koppling till och där Domenico Dolce själv växte upp.

Läs också: Hanna listar: 10 favoriter från möbelmässan i Milano

Det är inte första gången som modehuset samarbetar med den italienska vitvarutillverkaren Smeg, för ett år sedan lanserade designerduo och Smeg en limiterad kollektion av 100 exklusiva handmålade kylskåp, som enligt InStyle kostar 34 000 dollar – styck. Hur mycket den nya kollektionen med köksmaskiner kommer att kosta är dock inte känt.

Men det vi vet är att brödrosten, kaffemaskinen, vattenkokaren och de andra köksmaskinerna som ingår i Sicily My Love inte är blygsamma när det gäller färger. Köksmaskinerna är målade i traditionella sicilianska mönster. Gyllengula citroner varvas med röda körsbär, bilder på Etna, kaktusar, syditalienska landskap, ruinerna av det grekiska templet Castor och Pollux som finns i Agrigento, Sicilien.

Se bilderna här:

Annons
Gilla Residence på Facebook

Brödrost för två skivor.

Brödrost för fyra skivor.

Vattenkokare

Blender

Köksassistent

Råsaftcentrifug

Espressomaskin

Juicepress

Läs också: 8 saker du måste rensa ut ur köket i vår

(46)
(0)


AnnonsLaddar