Annons

Annons

En helg med Daniela Upmark: ”Lägenheten blir aldrig klar”Varje vecka delar en intressant person med sig av sitt veckoslut för Residence. Denna fredag möter vi Daniela Upmark, designer och grundare av lampvarumärket Bxxlght och smyckesmärket Blue Billie.

Vad ska du göra i helgen?

I helgen ska jag fixa med vår lägenhet som aldrig tycks bli klar. Helgens prioritet är vår terass som ska piffas så det blir nog några vändor till Gullivan på Lidingö som är galet charmig och inspirerande. Sedan ska jag försöka få in lite härliga promenader och avsluta helgen med en härlig söndagsmiddag med lite vänner hemma hos oss.

Annons

Hur ser den bästa helgen ut för dig?

Min bästa helg är fylld av långa härliga promenader i skogen (ett måste för mig), härliga grillmiddagar med vänner i kvällssolen samt att få lusläsa massa härliga tidningar som jag köper med mig hem på fredagen efter jobbet.

Aktivitet eller chilla?

Beror helt på hur min vecka sett ut. Vissa veckor är mer intensiva och sociala än andra och då har jag mer behov av att chilla och varva ner.

Vin eller öl?

Vin.

Drömgrej du velat göra länge?

Bila runt i USA har länge legat på min drömlista.

Vad står på helglistan som aldrig blir av?

Yoga.

Någon rutin du inte kan vara utan?

Min första take away-kaffe på väg till jobbet. Magisk stund.

Vilken är din senast spelade låt på Spotify?

Dancing on my own med Robyn.

Vilken är den senaste Instagram-bilden du la ut?

En bild från ett skönhetsevent för Yves Saint Laurent där de hade inrett med Bxxlghts led neon-läppar.

Vad lägger du mest pengar på?

På inredning och resor.

Var tar du helst en drink/ kaffe/juice?

För den godaste drinken och roligaste stämningen så går jag till Bardot, för bästa kaffet och avkopplingen åker jag till Kringelgården i Saltsjöbaden och för bästa juicen så går jag till Paradiset och köper Juicas vita juice med mandel, vanilj och kardemumma.

Hur ser en perfekt lördagskväll ut?

Min perfekta lördagskväll spenderas helst med massa tjejkompisar på någon härlig stökig restaurang.

Var och vad äter du till söndagsmiddag?

Alltid hemma och helst något som vi kan slänga på grillen.

Har du någon favoritserie?

Jag får aldrig nog av Sex and the City, också en magisk serie för inspiration.

Hur ser det ut hemma hos dig?

Jag har en eklektisk stil och älskar att skapa dynamik med hjälp av färg och kontraster i form av olika material.

Designer som aldrig gör dig besviken?

Stella McCartney.

Mest inspirerande stad, varför?

Min favoritstad som jag helst åker till för att mata inspiration är Köpenhamn. Den har allt; närheten, unika och inspirerande människor och coola, lokala varumärken.

Vem vill du ska vara med i nästa veckas intervju?

Eleonora Cantera.

Läs också:

En helg med Amelia Widell: ”Det är overload av sammet just nu”

Hennes svenska lampor pryder hemmen i Hollywood

Hon lanserar art déco-inspirerade gardiner i sammet – se kollektionen

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook
(5)
(0)


AnnonsLaddar