Annons

Annons

Här är det svenska bostadsprojektet som utsetts till Europas bästaBostadsutvecklingsbolaget Oscar Properties har kammat hem ett europeiskt guld i ”Residential Project” för sina objekt 79 & Park på Gärdet i Stockholm.

Under torsdagen stod det klart att bostadsutvecklaren tar hem ett europeiskt guld i ”Residential Project” för 79 & Park på Gärdet i Stockholm. Även Bageriet på Kvarnholmen belönas med bästa ombyggnadsprojekt i Sverige och Norra Tornen för bästa bostadsprojekt i kategorin höghus i Sverige.

Annons

The International Property Awards har sedan 1995 belönat projekt i en rad kategorier inom både kommersiella projekt och bostadsfastigheter och i år är första gången som Oscar Properties deltar.

oscarstor

I 79&Park ska Oscar Properties skapa 140 lägenheter med 1-6 rum plus kök med terasser och spektakulär utsikt mot Gärdesfältet i Stockholm.

park1

Park2

Park3

Fastighetsföretag från hela världen konkurrerar om priser och utmärkelser och tävlingen är uppdelad i olika regioner (Afrika, Asien, Arabiska halvön, Kanada, Karibien, Central- & Sydamerika, Europa, UK och USA) och igår i London avgjordes den europeiska delen. 2100 bidrag deltog och juryn bestod av 90 personer med koppling till branschen.

Den 12 december utses de globala vinnarna, en uttagning som Oscar Properties nu har kvalat in till.

Läs mer: 

Här är bostadsbolaget som ska utveckla Stockholms mest exklusiva hem

Snart kan du flytta in i en exklusiv våning – designad av Lotta Agaton

Hanna listar: Veckans 16 främsta inredningsnyheter

(200)
(0)


AnnonsLaddar