Annons

Annons

Här är höstens 4 starkaste inredningstrenderVarmt, harmoniskt och med plats för återhämtning. Residence har tagit fram höstens främsta trender i en inredning till Riksbyggen.

Sponsrat av Riksbyggen.

1. Lugn

Små oaser att varva ner på, likt denna platsbyggda dagbädd på kontoret.

Små oaser att varva ner på, likt denna platsbyggda dagbädd på kontoret.

”Vi behöver landa och varva ner när vi kommer hem, nu mer än någonsin”, menar Residence stylist Pella Hedeby. Hon har inrett lägenheten med små oaser för välbefinnande, däribland en platsbyggd dagbädd intill skrivbordet på kontoret. En inredning ska inte bara se bra ut – den ska även kännas bra att vistas i.

Läs mer: Stylisten Pella Hedeby: Här är höstens hetaste trender

Annons

2. Avskalad harmoni

Vilsamt. I denna lägenhet har stylisten valt möbler och textilier som går ton i ton för att skapa en så lugn känsla som möjligt.

Vilsamt. I denna lägenhet har stylisten valt möbler och textilier som går ton i ton för att skapa en så lugn känsla som möjligt.

För att skapa harmoni i hemmet målar vi lister, krokar och fönster-foder i samma färg som väggen. Vi blandar olika material och textilier i liknande färgskalor. Rummen ska kännas omfamnande, och möblerna samspelar med varandra snarare än att pocka på uppmärksamhet.

3. Blanda material

När man inreder ett rum från grunden är det bra att blanda modern design med möbler som har använts och älskats lite längre. En lagom sliten klassiker förhöjer känslan i rummet.

När man inreder ett rum från grunden är det bra att blanda modern design med möbler som har använts och älskats lite längre. En lagom sliten klassiker förhöjer känslan i rummet.

I höst längtar vi efter balans. Vi blandar nya moderna möbler med mjukare former. Genom att addera möbler med patina känns inredningen mjukare. I köket balanserar ett äldre köksbord  med fantastisk patina upp de nya moderna möblerna.

Läs mer: Hanna Wessman: 4 starka trender vi kommer se mer av

4. Varma rum

Grå kalkfärg kombineras med en sammetsgardin i sovrummet.

Grå kalkfärg kombineras med en sammetsgardin i sovrummet.

I sovrummet har vi målat väggarna med en djup kalkfärg som i kombination med textil i sammet skapar värme och ro. Att använda ett tungt draperi är ett bra sätt att dölja öppna garderober eller annan typ av rörig förvaring, och ger rummet en varm inramning.4.

Se Residence chefredaktör Hanna Nova Beatrice berätta mer om trenderna här:

Fakta Riksbyggens BRF Landmärket

Riksbyggens senaste bostadsprojekt Landmärket består av 66 lägenheter
i Sundbyberg Strand i Stockholm.
Tillsammans med Residence har stylisten Pella Hedeby inrett en lägenhet med
fokus på höstens trender och vårt behov av återhämtning, lugn och vila i våra hem.

Läs mer: Elegans och färg – här är säsongens hetaste trender

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook
(0)
(4)


AnnonsLaddar