Annons

Annons

Här är hotellet som lanserar lyxsvit för hundarI januari lanseras Sveriges lyxigaste hundsvit som har allt från hemlagat godis till en handgjord säng för människans bästa vän.

Hajpade Hotel Pigalle i Göteborg har uppmärksammats i både nationell och internationell press samt utsetts till ett av världens 20 främsta nya lyxhotell. Nu satsar hotellet på en ny målgrupp: Hundar – och lanserar ett lyxigt hundrum som frontas av en hemlös hund från Irland.

Annons

– Vi har öppnat hundrummet för att vi tycker om hundar men även för att vi älskar att skapa nya upplevelser och miljöer. Här har vi fått gå all-in och hitta den skönaste hundsängen, det godaste hundgodiset, den lyxigaste hundmaten. Det är inte direkt sådant vi sysslar med varje dag så det är grymt kul, säger Jimmy Olsson, hotellchef i ett pressmeddelande.

Gilla Residence på Facebook

Läs mer: De har utsetts till Sveriges lyxigaste hotell

pigallehund

När Hotel Pigalle i december efterlyste den hund som skulle vara ansiktet utåt för hotellet under hela 2016, fick man in över 2000 intresseanmälningar. Tillslut utsågs omplaceringshunden Duke, med sina rötter från ett shelter på Irland till Årets Pigallehund.

– Vi blev tagna på sängen av responsen. 2000 hundar! På skissbordet kan det låta som en tokig idé att låta en hund fronta ett hotell, men det tyckte inte våra gäster. Det har varit fantastiskt att följa det stora engagemanget från alla hundägare, säger Jimmy Olsson.

I hundsviten ingår Pigalles eget hundgodis lagat av köksmästare Henric Jacobsson, en hundsäng från Lord Lou som är handtillverkad i Holland med en ram i ek, vatten och matskål från Lord Lou gjorda i ekologiskt återvunnet trä och solitt stål, hundmat från Wonderboo tillverkat av enbart naturliga och svenska råvaror som sedan lufttorkas varsamt på 50 grader och en mjuk pläd och hundleksaker.
– Det är helt enkelt höjden av hundlyx, sammanfattar Jimmy Olsson.

Läs mer: Kika in i Paris trendigaste hotell: Le Roch Hotel & Spa

(85)
(0)


AnnonsLaddar