Annons

Annons

Kika på Ikeas nya kollektion i vacker gråskalaIkea hör bön och efter att grått slagit stort i var mans hem lanserar de nu en kollektion i vacker gråskala.

Utöver vitt och svart är det få färger som är så gångbara som grått. Så det är inte särskilt konstigt att den grå paletten tar över våra hem.

Läs också: Snart släpps Ikea Stockholm 2017 – spana in kollektionen

Annons

Förutom som väggfärg är det främst de grå detaljerna vi ser överallt. Nu lanserar Ikea den tillfälliga kollektionen Kryddad som går i gråskala och finns tillgänglig i butik den 24 mars 2017.

Gilla Residence på Facebook

Kryddad är framtagen i samarbete med indiska hantverkare från Rangsutra och Indstree producer transform, två sociala företag som leds och drivs av kvinnor.

IKEA_KRYDDAD_kollektion12IKEA_KRYDDAD_kollektion14

– Det här är väldigt personligt för mig. Att som mamma och kvinna få komma till Indien och träffa de här kvinnorna som har helt andra utmaningar. Det har varit helt otroligt, säger Sarah Fager, designer på Ikea.

IKEA_KRYDDAD_kollektion6IKEA_KRYDDAD_kollektion1

Läs också: 5 tjusiga Hemnet-lägenheter som går i gråskala

Kryddad består av handbroderade och handvävda inredningsdetaljer i bomull och förnybar bananfiber. Vi ser bland annat kuddfodral, stolsdynor, korgar och löpare.

IKEA_KRYDDAD_kollektion15IKEA_KRYDDAD_kollektion10IKEA_KRYDDAD_kollektion7IKEA_KRYDDAD_kollektion4

Kollektionen lanseras på Ikea den 24 mars 2017. Läs mer om Kryddad här

Foto: Ikea

Läs också: 13 trendsäkra favoriter ur Ikeas vårkollektion

LÄS OCKSÅ

(608)
(0)


AnnonsLaddar