Extra långa gardiner och gardinstänger

I år vill vi klä vårt hem med böljande gardiner i sammet, linne eller bomull som skapar djup och en mjuk känsla hemma, som matchas extra fint med detaljer i naturmaterial. För att underlätta för dig i letandet har vi nedan samlat gardiner och gardinstänger som är extra långa och passar vardagsrummet och sovrummet i jordnära toner.

HÄR HITTAR DU EXTRA LÅNGA GARDINER:

Oavsett vart i hemmet du planerar att hänga upp dina gardiner är det extra lyxigt och trendigt att satsa på långa gardiner som sträcker sig från tak till golv.

Extra långa gardiner

1-pack gardinlängd i enfärgad matt sammet, som ger rummet en mjuk känsla från Jotex. Gardinen kan hängas upp med fingerkrokar, kanal samt dold hälla och finns i flera färger. Finns i 250 - 300 cm. De finns här (reklamlänk från Awin.com).

långa gardiner hemtex

Krämfärgad mörkläggningsgardin med multiband för valfri upphängning, vilket innebär att den kan hängas upp på tre olika sätt med fingerkrokar, rynkbandskrokar eller hängas upp direkt på stången med hällor från Hemtex, finns i fler färger och i storlek upp till 300 cm. De finns att köpa här.

långa gardiner

Gardin som är 290 cm bred vilket gör att den passar både i vanliga fönster och i stora fönsterpartier. Tyget är tjockt med en helt matt yta och har ett fantastiskt fall från Mimou. Finns från 250 till 290 cm och du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

långa gardiner jotex

2-pack gardinlängder i mjuk, tvåvägs bomullslub som är både krinklad och tvättad för att få den rätta, avslappnade looken från Jotex. Med påsytt multifunktionsband och finns i flera färger. Du hittar dem här (reklamlänk från Awin.com).

långa gardiner

Veckbandslängder med multiband som gör att du antingen kan hänga gardinerna direkt på en gardinstång genom de dolda hällorna eller använda ringar och nålkrokar. Av tvättat lin med vacker struktur från Ellos Home. Du hittar dem här (reklamlänk från Awin.com).

långa gardiner
långa gardiner

Multifunktionsgardin som mörkläggningsgardin, tillverkad i en mikrokvalitet som är extra smidig och följsam samtidigt som ljuset ändå stängs ute av en mörkläggande beläggning från Jotex, finns i fler färger, från 160 - 300 cm. Se mer och köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

långa gardiner ellos home
långa gardiner

Två sammetsgardiner med fin lyster och mjukt fall. Med multiband som gör att du antingen kan hänga gardinerna direkt på en gardinstång genom de gömda hällorna eller använda ringar och nålkrokar. De kommer från Ellos Home och finns i fler färger, från storlek 250 cm till 300 cm. De finns här (reklamlänk från Awin.com).

långa gardiner

Sammetsgardin med vacker lyster och fint fall från Hemtex. En tjockare gardin som skärmar av solens direkta strålar och gör rummet mörkare, den finns i fler färger och från storlek 135 cm till 300 cm. De finns här.

långa gardiner

Två veckbandslängder gjorda i återvunnen polyester i vit nyans från Ellos Home. Med multiband, som gör att du antingen kan hänga gardinerna direkt på en gardinstång eller använda ringar, nålkrokar eller rynkbandskrokar. Se mer och köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

EXTRA LÅNGA GARDINSTÄNGER:

Är du på jakt efter extra långa gardinstänger som sträcker sig över dina fönster för en magisk känsla av ett större hem och som ger mer djup till rummet? Vi listar våra favoriter från butikerna.

lång gardinstång

Komplett gardinstångsset med reglerbar bredd, samt reglerbart väggavstånd med klassisk och tidlös design. Gardinstängerna passar framför allt bra med gardiner med ringar och rynkbandsgardiner. Gardinstängerna finns i reglerbara längder för att passa fönster upp till cirka 360 centimeter bredd. Den finns här från Kirsch (reklamlänk från Adtraction).

lång gardinstång

En vit stilren gardinstång med stång och hållare av järn och änddekor i zinklegering. En reglerbar storek i 120-210 cm eller 210-380 centimeter från Jotex. Den finns i flera färger och finns här (reklamlänk från Awin.com).

lång gardinstång

Komplett gardinstångsset med reglerbar bredd som passar framför allt bra med veckbandsgardiner, gärna i linne som har ett vackert fall och lite struktur i väven. Den har färgmatchande ringar och finns i storleken cirka 380 centimeter bredd och kommer från Kirsch . Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

lång gardinstång

En gardinstång med stång och hållare av järn och änddekor i formgjuten zink med snyggt stilrent gardinstångset. I storleken 160-300 centimeter, med 3 väggfästen från Jotex. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

lång gardinstång

Klassiskt gardinstångsset med dekorativa ändknoppar. Komplett gardinstång som är 16 till 300 centimeter med 2 ändstycken och 3 väggfästen från Hemtex. Du hittar den här.

lång gardinstång

Gardinstång med stång och hållare av järn och änddekor i formgjuten zink från Kirsch. Komplett gardinstångsset med reglerbar bredd så du inte behöver ha exakt standardmått på ditt fönster, inkl änddekorer och fasta hållare i längden 160-300 centimeter. Den finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

Vinter- och vårnyheter på IKEA 2021 – se bilderna här

16 fina mattor att ha under matbordet