Annonssamarbete med Miele

Vi tillbringar mycket tid i köket och därför är det viktigt att det är en plats där vi kan slappna av och hitta ett lugn. I det moderna drömköket flyter allt på – från tillagningsprocesser till hur vi umgås. För att skapa bästa möjliga flöde både för stora och små kök så ska det såklart ha ett klassiskt utseende som håller i många år framöver. Men ett tidlöst kök handlar om så mycket mer än bara yta, för att ett kök verkligen ska vinna våra hjärtan måste det fungera i vår vardag. Vi använder spishäll och ugn varje dag och därför är det viktigt att köket är en plats där livet känns enkelt och njutbart!

Det moderna köket är funktionellt, men samtidigt njutbart och enkelt.

Med sitt kökssortiment Generation 7000 tickar Miele alla boxar när det kommer till användarvänlighet och design. Med deras smarta ugnar får du harmoni under matlagningen med teknik som underlättar allt vi tar oss för i köket. Med hjälp av funktionella TasteControl-tekniken kan vi ställa in tillagningstiden på det vi lagar, så om något glöms bort i ugnen för att vi har för trevligt med gästerna eller är upptagna med barnen så gör ugnen jobbet. Maten kyls också ner direkt när tillagningstiden är slut så att det du lagar inte ska stå och bli torrt i eftervärmen.

Med Mieles smarta ugnar underlättas livet i köket och du får tid över till annat.

Planerar du en vanligtvis tidskrävande trerätters meny? Med den smarta kombiångugnen behöver du heller inte fundera hur du ska göra när du ska tillaga flera saker samtidigt. Med automatisk menytillagning kan du ångkoka fisk eller kött, potatis och grönsaker samtidigt. Ugnen väljer själv temperatur, tillagningstid och ordningsföljd – och allt du behöver göra är att ställa in maten när ugnen säger till.

Med intelligent kastrulligenkänning blir spishällen en yta där vi kan laga mat utan gränser.

I köket är det också viktigt att ha stor frihet, något vi inte riktigt får med de klassiska fyra spisplattorna. Med Mieles spishällar finns inga förutbestämda kokzoner och den valda temperaturen följer med var på hällen du än flyttar det som puttrar eller steker. På hällen får det plats upp till sex kastruller, stekpannor och grytor och den intelligenta kastrulligenkänningen gör att du kan flytta runt det du tillagar hur du vill och ändå vara säker på att såsen inte kommer koka över.

Mieles Generation 7000 är ett smart kök där vi kan samlas och känna att livet flyter på.

För att verkligen kröna det smarta köket kan vi få en översikt av hela vårt kök genom att ansluta alla våra produkter i Mieles smarta mobilapp. Med bekväma FoodView får vi uppsikt över maten med hjälp av en ugnskamera (!) – som skickar ut bilder en gång i minuten på det som tillagas. I appen kan du ändra temperatur eller tillagningstid om du ser att det behövs – samtidigt som du kan umgås med vänner eller bubbla i badet.