Annons

Annons

Instagrams uppdatering förändrar ditt flöde – men vad gäller egentligen?Ingen (läs: ingen som använder sociala medier) har väl missat att Instagram kommer att förändra hur bilder visas i vårt flöde – men vad är det egentligen som gäller?

1. Känn lugnet. Det kommer att bli bra det här.

2. Sätt inte på notifications. Det är en uppmaning som cirkulerat i sociala medier de senaste dagarna. Det enda som sker om du gör det är att du får ett meddelande när de du valt gör en uppdatering – och det kan vara väldigt störande.

Annons

3. Är inte detta rätt logiskt? Det Instagrams nya algoritm gör är inte att dölja bilder eller uppdateringar, utan att visa dem i ordning av relevans – och relevansen bestäms av hur mycket du interagerar med respektive person/varumärke. Och är det inte rätt rimligt: de bilder och personer som man likear och kommenterar är väl ändå de som bör anses vara de man bryr sig mest om? Det bör alltså vara de bilderna man vill se först tänker vi.

4. Ingenting händer över en natt, och det kommer inte att hända idag. Det är också ett rykte som gått, men som dementerats av Instagram.

5. Vill du inte missa updates från Residence (till exempel) så se till att likea posterna när de kommer upp i ditt flöde, då kommer du att få se nästa också. Enkelt.

Följ Residence på Instagram här!

Artikeln publicerades ursprungligen på ELLE.se

(11)
(0)


AnnonsLaddar