Annons

Annons

Inuti det gamla lokstallet döljer sig en inredningsdröm utöver det vanligaI all sin enkelhet drar det Gotländska huset blickarna till sig med sitt roströda tegel och svarta detaljer – och på insidan blir det bara bättre.

På en en 4 500 kvadratmeter stor tomt döljer sig den här inredningsdrömmen i vacker rustik industristil. Redan på utsidan lockas den inredningsintresserade av den välbevarade fasaden och det svarta vackra plåttaket, men väl inne i huset blir det bara bättre.

Annons

Gotlandshem foto Henrik Nero

På 1920-talet agerade huset ett gammalt lokstall – men mycket har hänt sedan dess. Med ett fint ljusinsläpp, arkitektritade möbler och en genomgående rustik inredningsstil är boendet svårt att slå för den designintresserade.

– Ett perfekt fritidsboende för det medvetna paret från storstaden, säger säger den ansvariga mäklaren Wilhelmina Bonde Alfvén från Alexander White.

Gotlandshem foto Henrik Nero-2
Gotlandshem foto Henrik Nero-3
Gotlandshem foto Henrik Nero-4

Väl innanför entrén finns ett stort allrum med välbevarade detaljer från byggåret. Här går den rustika inredningsstilen hand i hand med detaljer från Gotland. Lägg även märke till det snygga innertaket i plåt.

Gotlandshem foto Henrik Nero-7

Väggarna pryds av grå betongputs som bidrar till den naturnära känslan som genomgående finns i hemmet.

Gotlandshem foto Henrik Nero-9

I ena sovrummet har de gråa betongväggarna fått sällskap av snygg, gul panel.

Gotlandshem foto Henrik Nero-11

I badrummet är golv och väggar helt klädda i kalksten och på väggen en vacker badrumshylla!

För mer inspiration och alla bilder, kika in hemmet här!

LÄS OCKSÅ

(184)
(0)


AnnonsLaddar