Annons

Annons

Titta in i det spektakulära semesterhuset i KapstadenVilla Scott Estate i Kapstaden är ett extraordinärt sommarhus omgivet av ett ökenlandskap som inte liknar något annat. 

Den strömlinjeformade, ultra-moderna fastigheten har belönats med The Modern CIA Awards for Architecture för sin slående design – och det är inte svårt att förstå varför.

      

Huset består till stora delar av glasfönster vilket ger en magisk panoramautsikt över de mäktiga bergskedjorna Cape Peninsula.

Annons

Det torra omkringliggande landskapet har sammanförts med en stor infinity-pool, ett vattenhål redo för familj och vänner att dyka ner i.

Den öppna planlösningen ger tillsammans med glasväggarna en spektakulär utsikt över den robusta Kaphalvöns bergskedjor och azurblåa himmel.

I sovrummet kan du titta ut mot den lummiga trädgården och bergen i Hout Bay – och skulle du mot förmodan tröttna på det överdådiga ljusinsläppet, finns heltäckande persienner som ger ro.

Semesterboendet, som förmedlas av uthyrningssajten Homeaway, är dock inte något för alla plånböcker, prislappen ligger nämligen på 11 215 kronor per natt.

Läs mer om huset och se fler bilder här.

 Läs också:

7 trendiga hotell i Paris

Arne Jacobsens designhotell förnyas – se bilderna

7 magiska hotell bland trädtopparna

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook
(6)
(0)


AnnonsLaddar