Annons

Annons

Raw Food – fenomenet fortsätter frodasPrisbelönta kocken Linda Nilsson ger ut box om Raw Food.

Linda Nilsson är den prisbelönta raw food-kocken och föreläsaren som har gjort megasuccé med sin och makens restaurang Raw Food House i Malmö. Nu kommer Linda Nilssons kokbox Rå mat som är just det – en box, och innehåller 95 recept samt boken Mitt gröna hjärta – en liten bok om rå mat.

Annons
Linda Nilsson 2

I Lina Nilssons kokbox om raw food kan du bland annat lära dig att laga smarriga smoothies och juicer.

I boken får du lära dig att raw food kan hjälpa till att balansera vikten, ge dig vackrare hy och stärka ditt immunförsvar, liksom lära känna smaksättare som Arame-alg eller Umeboshi, det senare ett slags saltat plommon.

På korten finns en mängd recept som passar till frukost, lunch och middag och de lämpar sig även för den som inte endast vill äta raw food. Då kan man välja något ur kategorierna bröd och matkex eller sidorätter och snacks. Här finns recept på chiapudding, cashewyoughurt och chaga-te eller vad sägs om smoothies och juicer döpta till Vårsol, Gnistrande grön eller Choklad och maca surpris? Boxen påminner om ett kartotek med färgglada härliga bilder av den vackra maten och de svartvita bilderna i boken som presenterar olika köksmaskiner och redskap ger en skön retrokänsla!

Rå mat av Lina Nilsson

I boxen finns inte mindre än 95 recept.

Rå mat av Lina Nilsson, Luxpublica, 333:- adlibris

Foto: Peter Westrup.

(30)
(0)


AnnonsLaddar