Annons

Annons

Redaktionens önskelistor – MichelleMichelle Meadows är redaktör på Residence och har jobbat med tidningen i tre år. Hon brukar fira jul antingen hemma i Stockholm eller tillsammans med sin globetrottande familj i något mer eller mindre exotiskt land »Någon gång var det Tyskland, en annan gång Bahrain«. Hon tycker att det bästa med julen är alla inbjudande dofter och att det blir ett mysigt avbrott under årets mörkaste period.

Nu är vi inne på upploppet när det gäller julklappar – bara några dagar kvar till jul. Vi på redaktionen vet i alla fall vad vi själva vill ha! Här kommer våra egna önskelistor. Först ut är Michelle.

1. Nya krukor

Jag har två asblommor som har växt ur sina krukor och kan inte tänka mig något snyggare än att plantera dem i Carina Seth Anderssons mörkgråa krukor.

Annons

 

1539895_720x421_scale_90

I år önskar Michelle att hennes vänner stödjer kampen mot den illegala jakten på elefanter, t ex genom att bli fadder i WWF.

2. Fler Elefantfaddrar

»När jag var liten hade jag ett snuttedjur som hette Nandra. Det var egentligen en förtkortning på ”den andra”, eftersom snuttedjur nummer ett försvann. Denna gula elefant med blå öron följde mig under några år och blev starten på ett ofrivilligt samlande på elefantstatyetter. Oavsett har jag alltid tyckt väldigt mycket om de här magnifika djuren och därför är det med sorg jag följer skräckrapporterna från Afrika. I år önskar jag mig mest av allt att mina vänner stödjer kampen mot elfenbenshandel och tjuvskytte.

 

Skärmavbild-2013-12-13-kl.-17.19.15

Hälsosamma leggings för bättre humör?

3. Kashmirleggings

Jag har alltid varit en frusen person så för att hålla värmen i kroppen och humöret på topp önskar jag mig ett par leggings i kashmir. Tommy Hilfiger har tagit fram en limiterad kollektion med kashmir-plagg – ”Lazy Days”. Kashmiren kommer från getter i det Inre Mongoliet som har blandats med ett garn tillverkat av vitamin- och mineralrikt sjögräs från Island med hälsofrämjande effekter. Låter spännande! Är det slut på leggings så blir jag lika glad för en stor tröja.

Gilla Residence på Facebook

 

nagel

Ljusstake som väcker ha-begär.

4. Ljusstake

17 år gammal lade jag för första gången märke till en nagelljusstake. Kärleken var omedelbar och jag stövlade målmedvetet in i butiken ”ready to buy”. Prislappen var dock inte studentfriendly och jag fick skamset gå därifrån utan en endaste del. Sedan den dagen har jag fortsatt spana men aldrig skridit till verket …

 

spinning-beach-ball-of-death-mac-os

Oönskad symbol.

5. Ramminne

Ett hårt paket till önskar jag mig allt. Gärna i form av extra ramminne till min dator. Död åt badbollen!

 

_Global_BILDBANKEN_Gemensamma_bilder_Ämnen_Konsthantverk_Keramik_bildbank0175-06_jpg_600_338_

Folkuniversitetet har keramikkurser för den som är sugen på att ”get their hands dirty”.

6. Keramikkurs

Sist jag gick en keramikkurs var jag typ 8 år och jag tyckte det var så pinsamt att knåda till den obligatoriska (nakna) kvinnokroppen att hon fick bli en sjöjungfru. Nu är jag older and wiser och inget är för pinsamt för att knåda. Keramikkurs (revansch!) önskas, tomten.

 

bonjour

Jag vill säga god dag till denna skylt varje dag.

7. Skylt

Vem vill INTE ha en skylt som önskar en en god dag? På bxxlght.com köper ni denna till mig.«

 

(0)
(0)


Annons

 • Pingback: SATURDAY MIX | HOMESiCK()

 • Anna

  Hej! Vart får jag tag på Carina Seth Anderssons fina krukor?
  /Anna

  • Michelle Meadows

   Carinas krukor kan du bland annat köpa på Lotta Agaton shop.Laddar