Annons

Annons

Så här stylar du ditt hem – baserat på ditt stjärnteckenDitt stjärntecken påverkar inte bara din personlighet och dina intressen, det kan även säga mycket om hur du inreder.

Är du en ordningsam person som älskar en monokrom färgskala, föredrar du vågade snitt, djupa färger eller kanske ett bohemiskt stuk?

Din stjärnbild avslöjar mycket om din inredningsstil. Här är de vanligaste kännetecknen för just ditt tecken – kolla hur bra de stämmer in på dig.

Väduren

Väduren har en eldig personlighet och tilltalas av starka färger som rött och orange. Deras företagsamma och dynamiska personlighet gör att köket är det viktigaste rummet.

Annons
Gilla Residence på Facebook

Väduren gillar småprylar, vilket gör att det lätt kan se aningen stökigt ut i hemmet om de inte håller efter sig.

01. beetle-chair-gubi-horoskop

Foto: Gubi

Oxen

Sensualitet och en förkärlek till romantik, konst och underhållning är några av dragen som kännetecknar den typiska oxen.

Oxen uppskattar lyxiga, bekväma och traditionella möbler och detaljer, oavsett om det är ett antikt skåp eller en välgjord sittmöbel.

02. linum-horoskop

Foto: Linum

Tvillingarna

Den sociala och livfulla tvillingen älskar att underhålla och umgås. För att underlätta umgänget är möblerna därför oftast arrangerade i mysiga sittgrupper.

Inredningen går åt det moderna hållet med rena linjer och former.

03. sittgrupp-horoskop

Foto: Decotique via Rum21

Kräftan

Kräftan är en hemmakär och sentimental varelse som dras till prylar som säger något om dem.

En stor del av inredningen inkluderar familjeklenoder, möbler som gått i arv och personliga ting. Hemmet är ofta inrett i varma, inbjudande färger och har mysiga möbleringslösningar.

04. norsu-horoskop

Foto: Norsu

Lejonet

Familjeorienterade lejonet älskar stora middagsbjudningar och finns det utrymme skapar lejonet gärna stora sittgrupper för att så många som möjligt ska kunna samlas.

Inredningsdetaljer och prylar som skaffats under utlandsresor har en given och synlig plats i lejonets hem – alltid tjusigt presenterat.

Jungfrun

Jungfrun är extremt organiserad, föredrar en minimalistisk inredningsstil och gillar inte röra och oordning. Därför är jungfrun duktig på att organisera och förvara.

Det är sällan särskilt stökigt hemma hos det här stjärntecknet och stylingen är ofta både snygg och praktisk.

06. horoskop-forvaring

Foto: Adam Helbaoui/Kronfoto för Bo Sthlm Fastighetsmäklare/mäklare: Martin Lundmark

Vågen

Vågen har ett öga för välgjorda kvalitetsmöbler och uppskattar hantverket bakom en vackert utformad möbel.

Stjärntecknet besitter en harmonisk natur, som även smittar av sig på inredningen. Svala kulörer och ljusa öppna ytor i kombination med en välbalanserad, genomtänkt och tidlös stil hittar vi ofta hemma hos vågen.

07. thon-stol-horoskop

Foto: Ton

Skorpionen

Skorpionen är ett tecken med stor integritet och en smak för inredning med en dramatisk twist.

Lyxiga former, djupa färger och material som marmor och sammet hör inte sällan till favoriterna.

Skytten

Skyttens personlighet är äventyrlig, så deras inredning är ofta en blandning av snygga resesouvenirer och prylar med en exotisk touch.

Möblerna får gärna spreta i olika stilar, men det enkla och bekväma håller ihop dem.

09. horoskop-inredning

Foto: H&M Home

Stenbocken

Stenbockar har en disciplinerad och jordnära personlighet som gör att de dras till en minimalistisk och enkel inredningsstil med jordnära toner som grått och grönt.

De älskar att visa upp prylar som återspeglar deras egenskaper och intressen, oavsett om det är i form av konst, coffetable-böcker eller en unik möbel.

10. inredning-horoskop

Foto via: Woontrendz

Vattumannen

Vattumannens personlighet attraheras av coola designmöbler och prylar, samt de senaste tekniska lösningarna som förenklar vardagen.

Färgskalan är ofta monokrom och de älskar ljusa, öppna ytor som utstrålar luft och rymd  och möblerar därefter.

11. horoskop-inredning

Foto: AMM

Fiskarna

Personer födda i fiskarnas tecken har bohemiska själar, vilket reflekterar estetiken i hemmet.

De uppskattar en eklektisk, avslappnad och personlig styling, så kreativ konst i olika former och vackra doftljus är inte sällan en av alla detaljer.

Källa: My Domaine

(7)
(0)


AnnonsLaddar