Annons

Annons

Snyggaste lägenheterna på Hemnet i helgenTvå lägenheter och ett parhus utöver det vanliga. Addera galet fin styling och genomtänkta inredningsval och vi har veckans snyggaste lägenheter på Hemnet.

Den här veckan fastnade Residence för en salig blandning av boenden: ett radhus och två lägenheter! Det bästa av allt: alla visas redan i helgen!

1. Skärgårdslyx på 155 kvadrat

Stensnasvagen 37 foto Note Design Studio-1 Stensnasvagen 37 foto Note Design Studio-1 Stensnasvagen 37 foto Note Design Studio-1 Stensnasvagen 37 foto Note Design Studio-1

Längst ut på en brygga på Stensnäsvägen 37, som är en del av Genovas projekt Stensnäs, ligger den här lägenheten i modern tappning. Med öppen planlösning och 5,30 i takhöjd i vissa rum är det svårt att inte vilja packa väskorna och flytta in direkt efter att ha tittat på bilderna. Inte nog med det så är det Årets designer Note Design Studio som smakfullt inrett lägenheten och tagit de fina bilderna! Så snyggt!

Annons

Mäklare: Alexander White, utgångspris: 9 750 000 kr, 5 rum, 155 kvm.
Foto och styling: Note Design Studio

2. Toppmodernt parhus

Ronnbacken foto Wrede FastighetsmakleriRonnbacken foto Wrede Fastighetsmakleri-5 Ronnbacken foto Wrede Fastighetsmakleri-6

Även denna pärla, på Rönnbacken 4, har nära till vatten. I ett nybyggt parhus med strandtomt hittar vi detta välstylade hem. Med sparsmakad inredning och väl valda inredningsdetaljer är det svårt att slita sig från denna drömlya. Ett riktigt exklusivt boende med många rum och väl tilltagna ytor. Det här drömboendet kräver att du ringer och ber om visning!

Mäklare och foto: Wrede fastighetsmäkleri, utgångspris: 11 900 000 kr, 6 rum, 176 kvm.

3. Naturnära sekelskifte

Kennedygatan foto Jonas Berg-1Kennedygatan foto Jonas Berg-2 Kennedygatan foto Jonas Berg-4 Kennedygatan foto Jonas Berg-3

På Kennedygatan 4 i Kungsladugård-Majorna ligger den här ljusa, härliga lägenheten. Här har vackra originaldetaljer bevarats i form av vackra spegeldörrar, takrosetter, golv och fönster. Med en stilsäker hand har den varsamt renoverats och inretts med naturnära färger och material. Vi tycker extra mycket om köket som känns helt rätt i tiden just nu.

Mäklare: Stadshem, utgångspris: 2 550 000, 2 rum, 49 kvm.
Foto: Jonas Berg
Stylingtips: Martina Mattsson

(65)
(0)


AnnonsLaddar