Annons

Annons

Hon tillverkar snygga möbler av återvunnen teak – se kollektionenNya svenska varumärket kombinerar hållbarhet med design. I sortimentet ingår unika renoverade teakmöbler samt nytillverkade datoraccessoarer och silversmycken.

Bakom Soulosfie står Sofie Gunolf som efter 30 års erfarenhet i familjeföretaget Indiska nu väljer att starta eget. Med nya företaget vill hon erbjuda unika möbler med en historia. Möblerna som är handplockade och renoverade av finsnickare i delstaten Rajasthan i Indien.

Annons

Åldern på möblerna varierar mellan 20-70 år och varje möbel finns bara i ett exemplar.

– För oss är varje produkt unik. I dagens ”slit och släng”- samhälle betyder medvetenhet mer än någonsin och du som konsument har makt att påverka din omvärld genom dina val. När du köper en produkt hos Soulosofie ska du känna att du ärver en historia och dessutom bidrar till något bra, en andrahands-produktion som också stödjer lokala projekt, säger Sofie Gunolf i ett pressmeddelande.

Gilla Residence på Facebook

  

Utöver möbelsortimentet lanseras öven en kollektion silversmycken och accessoarer för det moderna kontoret. Sortimentet finns att köpa online och via valda återförsäljare.

Artikeln har ursprungligen publicerats på vår systersajt Femina

Läs också:

Här öppnar H&M Home sin nya butik

De öppnar Stockholms första pop up-lägenhet – där all inredning är till salu

ika in i nya Stockholmsrestaurangen där street möter elegans

(118)
(0)


AnnonsLaddar