Annonssamarbete med Urbanears

Spana in de stilsäkra högtalarna – i 6 olika nyanserTill podcasten i badrummet, favoritdanslåtarna i vardagsrummet eller bakgrundsmusiken i köket. En snygg högtalare med lyxigt ljud är ett måste i ditt hem!

Vill du höja både trendfaktorn och stämningen hemma? Kika isåfall på Stammen och Baggen från Urbanears, två tygklädda multiroomhögtalare med lyxigt ljud och stilren design. Den ena tekniskt anpassad för mindre rum och den andra för större utrymmen. Snygga detaljer och sex olika neutrala eller poppande färger gör att de passar in överallt – oavsett vilken inredningssmak du har. 

Svart, grått, blått, grönt, orange och rosa – du kan välja om färgen ska dra ögonen till sig eller smälta in i övriga inredningen.

Två pärlor i wifi-segmentet

Med de här två högtalarna tar Urbanears steget in i wifi-segmentet. Kombinera två eller fler högtalare för att skapa ett multiroomsystem som gör ljudet i ditt hem komplett. Du kan välja att spela upp samma ljud överallt eller skapa varierad stämning i varje rum. Anslut dem till dina favoritstreamingstjänster, koppla ihop dem med Bluetooth®, eller ta en AUX-kabel och koppla in skivspelaren. Urbanears multiroomhögtalare ger dig en fantastisk ljudupplevelse, stora valmöjligheter och flexibiliteten att streama eller ansluta dina musikenheter. 

Baggen erbjuder ett mäktigt, välbalanserat ljud, med djup bas och brett omfång. Perfekt för större utrymmen som vardagsrum, verandor och öppna planlösningar.

Stammen är liten och nätt men ändå kraftfull och ger dig en fullständig ljudupplevelse. Toppen för små eller mellanstora rum, som sovrum, badrum eller mindre lägenheter.

Priset är 3 500 kronor för Stammen och 4 500 kronor för Baggen.

Läs mer om högtalarna här

 

(49)
(0)

Laddar