Annons

Annons

Ta ditt hus och gå!Ett perfekt boende för oss som då och då vill byta utsikt. Klart sexigare än en husvagn! Och spanskt dessutom.

Dröm om ett hem som inte behöver stå kvar. Du hittar en underbar plats, du vill leva där. Ställ dit ett hus, precis som en möbel, och öppna väggarna. Ledsnar du på utsikten kan du ta ditt hus och gå. Spanska Ábaton har tagit fram ÁPH 80, den ultimata kåken för de som vill byta boplats ibland eller glömma hopplösa grannar. Husvagn? Ja ja, men om man inte gillar vita plastkrokaner och campinggetton, kan ÁPH 80 bli din bästa vän.

Annons
Gilla Residence på Facebook

Du får 27 kvadratmeter, uppdelade på kök och vardagsrum, sovrum och badrum. Byggt av cementträskivor på trästomme. Insidan av spansk gran, målad i vitt. De flesta materialen är miljöcertifierade och återvinningsbara. Det behövs installationer för vatten och avlopp om man inte vill spika ihop ett klassiskt utedass. Husen byggs i Spanien på sex veckor. Budgetmodellen kostar omkring 200 000 kronor. Enda nackdelen är att det behövs en långtradare och en kran som tar åtta ton. Bagateller …

(43)
(0)


AnnonsLaddar