Annons

Annons

Testa själv – vilken inredningsstil har du?Är du en sökare, odlare, samlare eller upptäckare? Ta reda på din personlighet och inredningsstil i Sandbergs senaste test!

Förra veckan släppte Sandberg Wallpaper en trendrapport för våren 2016 som syftar till att minska konsumtionen och öka hållbarheten genom att alla ska veta vilken inredningsstil de har och vilken personlighet de är.

Annons

– I en otrygg omvärld, ser vi hur intresset för hemmet växer sig allt starkare. Inredning har blivit både viktigare och mer komplicerat. Med ett seriöst miljösamvete försöker vi hitta sätt att konsumera så lite och medvetet som möjligt samtidigt som vi vill vara uppdaterade med nyheter och trender. Genom vår trendrapport försöker vi lotsa dig rätt. För om vi kan analysera de värderingar som ligger till grund för vår smak och estetik kan vi också konsumera smartare. Det tror vi är vägen till ett vackert och hållbart hem.

Kort efter att trendrapporten släpptes lanserade de även ett test där alla kan testa vilken stil man tillhör: sökaren, odlaren, samlaren eller upptäckaren.

Så vilken personlighet (och indirekt inredningsstil) har du? Testa själv här.

sandberg trendrapport sökaren

1. Sökaren

Sökaren är på ständig jakt efter balans, på livets alla plan. När omvärlden tycks allt mer stressad, väljer sökaren att intressera sig för lugn och harmoni. Intresset för yoga och mindfullness avspeglar sig i det egna hemmet som är ljust och mjukt. Väggarnas svala ljusa toner och lugna mönster balanseras med mjuka textilier i naturens nyanser. Dekoren är sparsmakad och några få älskade och utvalda gärna skulpturala möbler och detaljer ger en känsla av harmoni och stilsäkerhet.

sandberg trendrapport odlaren

2. Odlaren

Odlaren uppskattar allt som växer. Blommor och grönsaker blir till hoppfulla symboler för livskraft och framtidstro. Det egna odlandet, storskaligt som småskaligt, handlar om ett intresse för det naturliga och hållbara. Intresset för naturen avspeglar sig självklart i hemmet där väggarna får blomma ut och där den personliga dekoren till allra största del består av en blandning av det säsongen kan erbjuda. För odlaren finns inget bättre än ett hem fullt av liv i ständig förändring.

sandberg trendrapport samlaren

3. Samlaren

Samlaren älskar att hitta skönheten i det bortglömda och ratade. Sin kärlek till prylar mättar samlaren gärna på loppisar och second hand. Samlaren gillar att pyssla och idéerna är ofta fler än tiden räcker till. Samlaren är inte rädd för tapeter och mönster, gärna kombinerade med vackra listverk och paneler. Med föremålens hjälp förvandlas hemmet till en personlig, sagolik drömvärld med spår av tidens alla hörn. När omvärlden känns orolig och oförutsägbar blir samlarens hem, fyllt av historia och minnen, till en trygg oas.

sandberg-trendrapport-upptackaren

4. Upptäckaren

Upplevelser och berättelser är det som verkligen få upptäckaren att gå igång. Det kan vara allt ifrån ett spännande möte med en kunnig keramiker som behärskar en alldeles särskild teknik till en exotisk antik matta inköpt under en resa i en by i fjärran land. På så sätt förvandlas tingen i upptäckarens liv till upplevelser, men det är också ett medvetet sätt att konsumera och ta sig nära varans ursprung. Tack vare denna inställning är upptäckarens hem både personligt och internationellt, fyllt av spännande mönster och texturer i oväntade färgkombinationer

Foto: Sandberg Wallpaper

LÄS OCKSÅ

(73)
(0)


AnnonsLaddar