Annons

Annons

Adventskalender: Vinn skönhetsbehandling från ByDenniFå vacker vinterhy med en lyxig energybehandling från Schrammek hos skönhetssalongen byDenni! Var med i Residences adventstävling för att ha chansen att vinna det härliga priset.

Residence vill fira jul tillsammans med dig genom att varje advent ge dig möjligheten att tävla om produkter från formgivare och varumärken vi uppskattar.

Den här veckan har du möjlighet att vinna en lyxig energybehandling från skönhetssalongen ByDenni. Behandlingen består av en ordentlig rengöring som följs av en örtpeeling, speciellt blandad för att passa kundens hudtyp, därefter följer en lugnande mask och sedan avslutande produkter. Behandlingen tar 45 min. Örtpeelingen reducerar effektivt pigmentering, acne, ärr och rynkor, den bygger upp hudens tjocklek och struktur och ger en fantastisk lyster. Behandlingens värde 2 220:-.

Svara på frågan, skriv en motivering och fyll i ditt namn och adress i formuläret nedan så är du med och tävlar. Vinnaren presenteras på måndag på Residences sajt. Lycka till!

Annons

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)


Annons

 • Paola Allegrini

  – Spegel spegel på väggen där,

  ser jag verkligen ut så här?

  I jul vill ju alla tindra så klara,

  men glåmiga jag, se på mig bara.

  Så torr och skrynklig, det här är ej kul.

  Jag vill ju inte känna mig ful.

  Finns några mirakel, snälla, så säg

  Kan Residence-tomten komma och rädda mej?

  – Ho ho ho, visst finns det bot, räddningen heter
  byDenni skincare,

  ett besök, sedan är du garanterat kär!

  – Men åh snälla tomten, tack vilken underbar
  klapp,

  tänk att jag oroa mig för fnasiga skrynklor äntligen
  slapp!

  Paola Allegrini
  Hägergatan 30
  69236 KumlaLaddar