Annons

Annons

Vinn vackraste skidresanVinn en veckas vistelse i Sveriges vackraste fjällstuga i Tännäskröket! Här finns nybyggda linoljedoftande arkitektritade stugor och fjällhus, känsligt inredda med Norrgavelmöbler, klassisk alpin skidåkning med anor från 60-talet på 17 nedfarter, Sveriges bästa offpiståkning samt 300 kilo­meter längdspår.

Tännäskröket är den lilla skidbyn i Funäsfjällen som bjuder på en unik helhetsupplevelse när det gäller skidåkning i svenska fjällen. Här råder ett välgörande lugn, med getter i hagen och kaniner i stallet, och en vacker inomhusmiljö i stugorna. Restaurang Arran serverar modern fjällmat i toppklass, och personalen i liften, köket och sportshoppen känner alla gäster efter två dagar. Nu har du chansen att vinna en veckas vistelse i detta mysiga vinterparadis.

Annons

Klicka här för att tävla om en vårvecka (v 10–13) i en nybyggd 6-bäddsstuga, liftnära med braskamin, bastu och vacker Norrgavelinredning. Värde 9 800:-.

Obs det går inte att tävla genom att lämna en kommentar utan ni måste klicka på länken ovan.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons

 • Filip Smiding

  Barnen 1 och 4 år har aldrig åkt skidor. Hade varit underbart att semestra med familjen.

  Ps
  Mycket bra tidning!

 • Lisa N

  Min och min sambos stora passion är arkitektur, inredning och vackra saker. Vi älskar skidåkning och att vara ute i naturen. Att få vakna upp till linoljedoft, dra på sig pjäxorna, bege sig ut i offpisten, göra några sköna åk i puderlätt snö, byta pjäxor, ut i spåret, känna naturen bringa kraft i träningspasset, låta en frusen kropp värmas i en bastu, avnjuta god mat, sjunka ner i norrgavels möbler med en recidenstidning vore en dröm och en beskrivning på en perfekt dag. En fjällvecka i Tännäskröket vore för oss en semester där inspiration kombineras med rekreation. Alldeles, alldeles underbart!

 • carlaxel hedberg

  hej har aldrig åkt skidor i fjällen men nu hoppas jag att jag får tur

  • Michelle Meadows

   Obs det går inte att tävla genom att lämna en kommentar utan ni måste klicka på länken.

 • My Persson Norrby

  En skidtur i backen med väldig fart,
  en kopp varm choklad vi behöver snart.
  En familjeresa i denna atmosfär
  har både glädje, kärlek & karaktär.

  • Michelle Meadows

   Obs det går inte att tävla genom att lämna en kommentar utan ni måste klicka på länken.

 • Eva

  ”Sveriges vackraste fjällstuga”… ja tänk… drömmer mig bort, vilken upplevelse! Längtar så och hoppas det blir mer än en dröm 🙂

  • Michelle Meadows

   Obs det går inte att tävla genom att lämna en kommentar utan ni måste klicka på länken.Laddar