Annons

Annons

Zlatan aktuell med ny parfymzlatan parfym
De flesta av oss kommer aldrig kunna spela fotboll som Zlatan, men i höst kan vi i alla fall lukta som Ibra när han den 12 augusti lanserar första doften ur sin nya parfymserie Zlatan Ibrahimov Parfums. Projektet har länge funnits med i tankarna  och sedan en tid tillbaka samarbetar Zlatan och hans team med Olivier Pescheux, en av världens främsta parfymörer. Pescheux har sedan slutet på 1980-talet arbetat på anrika parfymhuset Givaudan och ligger bakom några av världens populäraste dofter bland annat Dior, Lanvin, Diptyque och Comme des Garçons, samt den just nu bäst sålda parfymen Paco Rabanne 1 Million. Pescheuxs motto när han skapar en doft är ”var dig själv och var äkta” och stämmer in även för den första doften i Zlatans perfymserie (som kort och gott heter Zlatan). Doften är maskulin, sportig och har stark karaktär och pondus. Toppnoterna är en blandning av bergamott, peppar och gräs, hjärtnoten av vit lavendel, lagerblad och marina ackord och basnoten består av olika träslag och läder.

Annons
Gilla Residence på Facebook
Zlatan Ibrahimovic_sigill parfym

Flaskan på den nya parfymen är väldigt »Zlatan«, korken är till exempel täckt av ett sigill med två av de tatueringar som betyder mest för honom. Den japanska karpen som simmar mot strömmen, en metafor för att gå sin egen väg, och indianfjädern som symboliserar kampen för sin rätt. I fjädern finns även sönerna Maximilian och Vincents representerade med ett M och ett V.

 

Zlatan-Ibrahimovic

”Vi har gjort ett fantastiskt jobb jag och mitt team. Vi har samlat de bästa för att skapa det bästa. Nu har jag en egen parfym som jag är mycket stolt över”, säger Zlatan Ibrahimović.

 

 

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)


AnnonsLaddar