4 snygga attefallshus att inspireras av

4 stilrena attefallshus att inspireras av

Letar du efter ett byggprojekt som genererar hyresintäkter framöver eller vill du bara ha lite space för dig själv? Oavsett vilket så är attefallshus lösningen för dig. Inspireras av fyra stilsäkra varianter.

Annons
Det arkitektritade sommarhuset på Gotland
Det arkitektritade sommarhuset på Gotland
1:04

Intresset för attefallshus fortsätter att öka, inte minst i tider då vi fortsatt spenderar mycket tid på hemmaplan utan möjligheten att resa fritt som vi brukar. Vi har samlat fyra stilsäkra attefallshus, från naturnära och harmoniskt till modernt och nytänkande, med det lilla extra. In och inspireras redan idag!

Här är fyra snygga och stilsäkra attefallshus att inspireras av:

1. Ateljé 25, Torum Modular - arkitektritat attefallshus med loft

attefallshus med loft
Maxa med naturnära materialval! Ateljé 25 från Torum Modular är en dröm för träentusiasten. Foto: Åke E:son Lindman.  

Länge leve trä! Det tjugofem kvadratmeter stora Ateljé 25 från Torum Modular erbjuder arkitektritade lösningar i naturnära materialval. Stora dörr- och fönsterpartier skapar ett svårslaget ljusinsläpp. Finns tre planlösningar. Från 505 500:-. Här kan du läsa mer om Ateljé 25.

Annons

2. Modernt komplementbostadshus från Sommarnöjen

Modernt komplementbostadshus från Sommarnöjen på 30 kvadratmeter
Modernt komplementbostadshus på 30 kvadratmeter. Foto: Sommarnöjen.  

Komplementbostadshus i modern tappning med en slank och avskalad estetik på trettio kvadratmeter. Utmärkande är det låglutande taket och framträdande skjutglaspartier som maximerar ljusinsläppet. Nyckelfärdigt monterat hus med loft, från 910 000:- och utan loft, från 860 000:-. Här kan du läsa mer om huset.

3. Ateljé 30, Torum Modular – 30 kvadratmeter

30 kvadratmeter attefallshus
Ateljé 30 är Torum Modulars allra nyaste komplementbostadshus som kommer i flera varianter Foto: Torum Modular.  

Ateljé 30 är nytillskottet i Torum Modular-familjen, ett trettio kvadratmeter stort komplementbostadshus i olika varianter. Finns även som fritidshus i enklare utförande, från 905 700:-. Här hittar du mer information om Ateljé 30.

Annons

4. Tidlöst attefallshus med badrum och loft, Sommarnöjen

Attefallshus med badrum från Sommarnöjen
Tidlöst attefallshus med sadeltak och obrutna skjutglaspartier signerat Sommarnöjen. Foto: Sommarnöjen.  

Tidlöst gästhus med loft som kommer i tolv planlösningar. Stilsäkert sadeltak utan takutsprång och obrutna skjutglaspartier som adderar karaktär och en fin utsikt i flera väderstreck. Nyckelfärdigt monterat gästhus på trettio kvadrameter med badrum och loft, från 830 000:-. Här kan du läsa mer om attefallshuset.

Annons