Annons

Annons

De mest inspirerande lägenheterna på Hemnet just nuSom inredningsintresserad är en på ständig jakt efter inspiration. I veckans Hemnet-spaning är det just det som är i fokus. Kika in i de två lägenheterna på temat som Residence fastnat för denna vecka.

1. Sekelskifte med modern styling

Arsenalgatan Foto Cim Ek-5Arsenalgatan Foto Cim Ek-2Arsenalgatan Foto Cim Ek-1Arsenalgatan Foto Cim EkArsenalgatan Foto Cim Ek-4

Arsenalgatan 10 på Kungshöjd i Göteborg hittade vi denna pärla som mixar sekelskifte med modern inredning på ett otroligt inspirerande sätt. Här har vi både vackra snickerier, tidstypiska detaljer och djupa fönsternisher samtidigt som vi slås av en trendsäker färgsättning, personlig styling och en genomgående inspirerande känsla. Tummen upp!

Annons

Mäklare: Alvhem mäkleri, pris: 3 475 000 kr, 2 rum, 62.5 kvm.
Foto: Cim Ek.
Styling: Team Sarah Widman.

2. Industriell ombonad

Frejgatan 3Frejgata 1Frejgatan 2Frejgatan 4

Denna arkitektritade vindsetagelägenhet på Frejgatan 54A fick oss verkligen att stanna till, titta en extra gång och inspireras av den genomtänkta lägenheten. Det är en tvårummare men kan med enkelhet göras till en trea – och fortfarande kännas otroligt rymlig. Genomgående ser vi smarta, tilltänka lösningar och en industriell stil som får oss att sukta efter att inreda så igen.

Mäklare: Fastighetsbyrån, pris: 5 795 000 kr, 2 rum, 65 kvm boarea plus 7 kvm biyta
Foto: Christian Olsson för Fastighetsbyrån.
Styling: Emelie Hall.

LÄS OCKSÅ

(137)
(0)


Annons

  • Ulf G Bohlin

    I stort sett fina miljöer. Kanske inte riktigt nöjd med det aningen lite FÖR traditionella köket på Kungshöjd.. Lite mer avskalad raw design kunde man kanske önska. Exempelvis, bort med överskåpen. https://ulfgbohlin.tumblr.comLaddar