Vi har valt ut stilrena och snygga adventsljusstakar med levande ljus som inte bara höjer mysstämningen inför jul utan som även är dekorativa i fönstret eller på bordet.

adventsljusstake guld georg jensen

Adventsljusstake Season från Georg Jensen (länk till Apprl) i guld. En riktig designklassiker som är snygg året om. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

adventsljusstake jotex 2017

Adventsljusstake Boris från Jotex (länk till Tiddly) som går att hänga i fönstret eller ställa på bordet. Läs mer och köp här. (länk till Tiddly)

 

Adventsljusstake Molecular från House Doctor (länk till Apprl)som är designad för att kunna byggas ihop med andra stakar från samma serie. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Stumpastaken från Born in Sweden. (länk till Awin.com) Designad i återvunnen aluminium. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Svart adventsljusstake Lion från Ellos Home (länk till Ellos) i stilrent utförande. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

adventsljusstake guld rund

Adventsljusstake Tangle från Stelton (länk till Awin.com) i rund design och lackerad mässing. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Adventsljusstake Nattlight från Skultuna i mässing. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Adventsljusstake Idun från Jotex i marmor och mässing. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Adventsljusstake Magdalena från By On (länk till Awin.com) för fyra levande ljus. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

 Läs också:

18 trendiga elljusstakar till julen 2017

Här är årets 10 trendigaste lampor

18 mysiga doftljus till jul – under 400 kronor

Gilla Residence på Facebook