Designshoppa i helgen – på Stockholms nya inredningsmarknad

Under helgen 16-17 september kan du besöka Galleriques designmarknad i Stockholm – där Sveriges nya designtalanger inom mode, konst och inredning ställer ut.

Annons

Under helgen ställer ett 40-tal spännande kreatörer ut sina produkter på A house på Östermalmsgatan 26a i Stockholm. Bakom intiativet står den digitala designplattformen Galleriques.com.

Inredning, mode, konst och smycken kommer att samsas med foodtrucks, dj och photo booth. Den den brasilianske modefotografen André Batista kommer även att finnas på plats.

– Designmarknaden på Östermalm är spännande sätt, utöver vår plattform online, att kunna presentera och tillgängliggöra nya namn inom svensk design, säger Teresa Vikstedt, medgrundare till Galleriques.com.

Sortimentet på designmarknaden speglar urvalet online, med vissa gästnyheter och det mesta är tillverkat för hand, i små skalor och med stor omsorg.

– Som ung designer kan det vara en utmaning att synas i modevärldens hårda konkurrens, så möjligheten att gå ihop och göra det tillsammans är ett spännande koncept, säger Teresa.

När: 16 och 17 september, lördag och söndag kl. 10-18.

Var: A house Stockholm, A Verkstad, Östermalmsgatan 26a, Stockholm (ingång via Uggelviksgatan 2a).

Läs också:

Möbeldesignern: Så inreder du hållbart – 5 tips

Här är de nominerade till Formex designpris 2017

Hemma i designern Annaleenas egenritade hus på Ekerö

Annons