hth kök nordic spirit.

Nytt minimalistiskt kök flyttar in – HTH:s Nordic Spirit

Danska köksjätten HTH är en självklar del i hemmet för många. Nu lanseras deras senaste nyhet – Nordic Spirit. Ett hantverk i massiv ek med rena och minimalistiska linjer.

Annons

Den naturliga och lugna formgivningen låter träet stå i fokus och framhäver det skandinaviska designuttrycket. För hand är eklameller utvalda och i fyra starka utföranden har HTH skapat en ny köksikon för generationer.

Nordic spirit I ek från HTH
 

Trä är det genomgående materialvalet i de nordiska köken och i Nordic Spirit kommer materialet till sin rätt, där träets ådringar och skiftningar ger ytan ett levande skimmer. Ett grepplöst kök, vilket ger ett rent, harmoniskt och minimalistiskt uttryck. Den eleganta helheten förstärks genom dolda lådinsatser och handtag, som är en naturlig del av lamellerna och utformade för att vara lätta och sköna att ta tag i vid öppning av lådor och skåp. I likhet med alla HTH:s serier är också Nordic Spirit framtagen för att passa såväl kök som badrum, och går också utmärkt att kombinera med många andra färger och material.

HTH nya köket nordic spirit
 

Nordic Spiritproduceras i massiv ek och finns tillgängligt i färgerna natur ek, vit ek, harmony dark samt svart ek. Det slitstarka och underhållsfria materialet kan kombineras med moderna funktioner som exempelvis en sladdlös laddningsstation, genom att installera en trådlös laddare under bänkskivan.

Pris på förfrågan per kök. 

HTH Nordic spirit detaljbild
 

Om HTH

HTH grundades 1966 i Ølgod, Danmark av bröderna Hans Henning och Tonny Haarth. I dag finns bolaget representerat i fyra länder och har cirka 130 inspirerande butiker och tre danska fabriker med en årlig produktion på 75 000 kök. Sedan 1996 är HTH en del av Nobia Danmark A/S, som i sin tur ingår i den svenska koncernen Nobia AB. Nobia AB är en av Europas ledande kökstillverkare med 20 starka varumärken. Nobia och HTH:s mål är att inspirera människor att realisera sina köksdrömmar och att utveckla intelligenta och attraktiva kökslösningar utifrån kunskap om dagens konsumenter. HTH kan förutom köksinredning även leverera inredning till badrum och garderober samt projektlösningar till företag i större och mindre omfattning.

Läs mer:

Så inreder vi med färg 2020 

Julen 2019 hos H&M Home är här 

Glöm skrynkliga överkastet – här är nya bäddtrenden 

Annons