muji

Muji har öppnat en hel livsstilsavdelning på Åhléns City i Stockholm, med över 1200 kvadratmeter shopping. Ny för Sverige är att man nu kan se deras möbelsortiment, i tidigare Muji shops har det mest funnits accessoarer och förvaring. Även matavdelningen är ny för Sverige. Även om vi numera är väl förtrogna med den avskalade japanska stilen och den lågmälda skyltningen, finns det en del nya guldkorn att hitta. Vi har gjort det enkelt för er och pekar med hela handen. De här grejorna bör ni kolla lite extra på.

Tekanna

Japaner kan det här med te.  Alltså kan de tekannor. Den här är supersnygg och matchar dina bruna 70-tals-keramikfynd.

 

Första koppen i frihet

Muji kopp keramik

Se ovan. Den här typen av lite sträv keramik har vi sett en del av. det är superhett och en fin present till den som inreder första lyan.

Pall för allt

 

 

 

En superprodukt!   Finns också som lite längre bänk. Perfekt i hallen, för att snöra på skorna. Eller i badrummet för att underlätta pedikyren. Eller  i barnrummet. Eller …

 

Säng med förvaring

Om vi bortser från att man inte ska ha sina gamla dagböcker under sängen ( tonårsångesten dunstar upp genom madrassen och stör sömnen och samlivet) så är det här naturligtvis en idealisk förvaringslösning.

Anteckningar

Ha ett skrivbord, skriv för hand. Må bättre. Fina fina anteckningsböcker som ger glad stämning.

Linnekjol för varma sensommardagar

En höst i linnekjol. Denna funkar ju till höstens första snygga tjocktröja.

 

Fredagsmys

chpis muji

Bjudit några torrbollar på fredagsmys? Här har du en konversationsstarter som lättar upp samtalet direkt! Rädis-chips från Japan!

Alla produkter kan köpas här.

 

Läs mer

Stjärnkock öppnar nytt på Berns

Ikea goes slöjdtrend

Rottingtrendens tio höjdare