Spana in Filippa K-butikens nya look – inredd av Lotta Agaton

Den uppskattade klädbutiken Filippa K i Stockholm har fått en ny exklusiv look. Se alla bilder från den nya inredningen här.

Annons

Superstylisten Lotta Agaton har omvandlat Filippa K-butiken på Grev Turegatan 18 till en riktig designdröm. Med sammetslena soffor i höstens bruna färger, skimrande ryamattor och den perfekta gråskalan på väggarna – höjer interiören definitivt shoppingupplevelsen.

Bland inredningen som är till salu finns en soffa från Paustian klädd i brunt sammetsgyg av Raf Simons för Kvadrat, en spegelkub från Perspective studio, en stor matta från Layered samt Jonas Bohlins klassiska betongstol från Källemo fast med träsits. Vintageböcker och keramik från auktionshusen varvas med moderna diton från till exempel konstnären Åsa Stenehag. Vi hittar även vackra keramikföremål från Emelie Thornadtsson.

”I tider när vi shoppar alltmer på nätet och inte behöver fysiska butiker på samma sätt, behöver man erbjuda ett annat värde som inte går att hitta i webbshopparna. Jag har velat omvandla Filippa K-butiken mer till Filippa K:s hem och inspirerats av butiken The Apartment by The Line i New York. Under två månader har jag därför samlat på föremål, designböcker och möbler från auktionshus och lagt till några av mina keramik- och konstfavoriter.  Allting är dessutom till salu”, skriver Lotta Agaton på sin blogg.

Annons

Läs mer: Acne Studios öppnar flaggskepsbutik på Madison Avenue i New York

filippa k_butiksinredning_lotta agaton_mikael axelsson_20161115-3728_print
 
filippa k_butiksinredning_lotta agaton_mikael axelsson_20161115-3739_print
 
filippa k_butiksinredning_lotta agaton_mikael axelsson_20161115-3742_print
 
Annons

Läs mer: Dusty Deco öppnar exklusiv pop-up i Filippa K-butik

filippa k_butiksinredning_lotta agaton_mikael axelsson_20161115-3772_print
 
filippa k_butiksinredning_lotta agaton_mikael axelsson_20161115-3796_print
 
Annons
filippa k_butiksinredning_lotta agaton_mikael axelsson_20161115-3826_print
 

Läs mer: Céline har öppnat butik – med en interiör utöver det vanliga

Annons