Totême öppnar ny designstudio – se interiören

Svenska klädmärket Totême har sedan starten 2014 fått stor uppmärksamhet och deras kläder har burits av bland annat Alicia Vikander, Vanessa Traina, Rosie Huntington-Whiteley och Kate Bosworth.

Nu öppnar de en ny designstudio på Tegnérgatan 37 i Stockholm – designad av toppinredaren Christian Halleröd – Årets inredare i Residence Stora Formpris 2016.

I den ena delen av studion håller design-teamet till och den andra fungerar som ett showroom där kunder kan titta på och prova plaggen. Kunden kommer också att få möjlighet att förbeställa kommande kollektioner på plats.

– Att besöka Totêmes studio ska vara som att kliva in i vår Instagram-feed IRL och vi behöver vår kunds hjälp att kommunicera ut vårt budskap. Vi är i början av vår resa och det ger oss en spännande möjlighet att prova oss fram, säger Totêmes grundare och vd Elin Kling i ett pressmeddelande.

Vikväggen i mitten har en uttänkt höjd för att kunden ska kunna få en glimt in i arbetsprocessen och för att personalen ska kunna integrera med kunden.

Den stora spegel-klädda kuben föreställer en “selfie-vänlig” provhytt, prydd med Elin Klings egna moodboards och accessoarer som ska fungera som inspiration till hur man stylar ihop plagg ifrån kollektionen.

Läs också:

Här öppnar nya design- och konceptbutiken Austere

Här öppnar Layered ny pop up-butik

Spana in Filippa K-butikens nya look – inredd av Lotta Agaton

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook