Totême öppnar ny designstudio – se interiören

Totême slår upp portarna till en ny designstudio i Stockholm där kunder kan prova plaggen men också få en glimt av designteamets arbetsprocess.

Annons

Svenska klädmärket Totême har sedan starten 2014 fått stor uppmärksamhet och deras kläder har burits av bland annat Alicia Vikander, Vanessa Traina, Rosie Huntington-Whiteley och Kate Bosworth.

Nu öppnar de en ny designstudio på Tegnérgatan 37 i Stockholm – designad av toppinredaren Christian Halleröd – Årets inredare i Residence Stora Formpris 2016.

I den ena delen av studion håller design-teamet till och den andra fungerar som ett showroom där kunder kan titta på och prova plaggen. Kunden kommer också att få möjlighet att förbeställa kommande kollektioner på plats.

– Att besöka Totêmes studio ska vara som att kliva in i vår Instagram-feed IRL och vi behöver vår kunds hjälp att kommunicera ut vårt budskap. Vi är i början av vår resa och det ger oss en spännande möjlighet att prova oss fram, säger Totêmes grundare och vd Elin Kling i ett pressmeddelande.

 
 
Annons

Vikväggen i mitten har en uttänkt höjd för att kunden ska kunna få en glimt in i arbetsprocessen och för att personalen ska kunna integrera med kunden.

 
 
Annons
 

Den stora spegel-klädda kuben föreställer en “selfie-vänlig” provhytt, prydd med Elin Klings egna moodboards och accessoarer som ska fungera som inspiration till hur man stylar ihop plagg ifrån kollektionen.

Annons
 

Läs också:

Här öppnar nya design- och konceptbutiken Austere

Här öppnar Layered ny pop up-butik

Spana in Filippa K-butikens nya look – inredd av Lotta Agaton

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Publicerat 03 maj 2017
Annons