Annons

Annons

Designföretaget Hem öppnar pop up-butik i New York – kika in


Designföretaget Hem öppnar pop up-butik i New York – kika in

Nu öppnar det Stockholmsbaserade designvarumärket Hem en pop-up-butik i Soho, New York – se de första bilderna.

Inredningsföretaget Hem har sedan lanseringen för tre år sedan vuxit snabbt i designmöbelbranschen. De har bland annat möblerat delar av Facebook, Uber och andra jättar i Silicon Valleys kontor och levererar i dag designprodukter världen runt – och samarbetar med några av världens mest framstående designers, så som Max Lamb, Luca Nichetto och Philippe Malouin.

Annons

I september förra året öppnade de sitt första showroom i Stockholm – nu utökar de med sin första pop up-butik i USA, på West Broadway i Soho, New York.

I butiken, som är öppen under hela november, kommer de att sälja Hems kollektion för 2017/18 bestående av möbler, belysning och accessoarer.

– NYC Pop Up markerar ett spännande och stort steg för varumärket. Hem grundades med målet att tillgängliggöra kvalitetsdesign. Våra produkter har länge sålts i USA via vår webbshop och vi är väldigt glada att nu öka tillgängligheten ytterligare genom en fysisk butik, inte minst i ett så kreativt och designcentrerat område som Soho i New York, säger Petrus Palmér, grundare och vd på Hem.

Butiken är uppbyggd kring ett antal miljöer som visar upp Hems kollektion mot färgstarka akustiska väggar från svenska varumärket BAUX, klockor från TID Watches och design- och konsthantverk från galleri Patrick Parrish.

I samband med öppnandet av pop-up-butiken, satsar Hem även på den nylanserade tjänsten Hem Pro, som är en onlineplattform och vänder sig till professionella designers och inredningsarkitekter. Tjänsten som lanserades 2016 har redan över 500 medlemmar i New York.

Se alla bilder från pop up-butiken här:

15
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs också:

Hem öppnar showroom i Stockholm

Kika in i Hem-grundarens lantliga oas – mitt i stan

Här öppnar stjärndesignern ny inredningsbutik

Gilla Residence på Facebook
(0)
(0)


AnnonsLaddar