Annons

Annons

Designshoppa julklappar i helgen – på nya digitala plattformen


Designshoppa julklappar i helgen – på nya digitala plattformen

Under december kan du besöka Galleriques första digitala julmarknad – med över 500 designprodukter från allt inom mode och accessoarer till konst och inredning.

Designplattformen Galleriques.com har lanserat en digital julmarknad tillsammans med ett 50-tal mindre svenska märken inom mode, konst och inredning.

Marknaden riktar sig till alla designälskande julklappshoppare som hellre handlar hemma i soffan än i julrushen på stan.

Annons

Sortimentet består av en tillfällig mix av unika designprodukter för barn, dam och herr och kommer att finns tillgängliga under en månads tid på Galleriques.com.

– Det känns jättespännande att testa ett helt nytt koncept. Fysiska designmarknader är fantastiska, men det är mycket som ska hinnas med i jultider. Därför är en tillfällig julmarknad på nätet en bra och praktisk lösning för att enkelt hitta personliga designklappar på ett och samma ställe online, säger Teresa Vikstedt, medgrundare i Galleriques.com.

Sortimentet på designmarknaden speglar urvalet online, med vissa gästnyheter och det mesta är tillverkat för hand, i små skalor och med stor omsorg.

När: 24 november – 24 december.
Var: På Galleriques hemsida.

(8)
(0)


AnnonsLaddar